Etape Bornholm

Du får det hele med Etape Bornholm. Sandet, klipperne, bjergene, skovene, byerne. En unik løbeoplevelse, hvor du løber en maraton over 5 dage. Distancer mellem 5,8 og 10 km.

Vil du opleve den ultimative løbeoplevelse, så kom og løb med i Etape Bornholm. Løbet har 25 år på bagen og er et etapeløb fordelt på 5 etaper. Distancer fra 5,8 km og op til 10 km. Samlet en maraton over de 5 dage.

Ruterne er meget forskellige. I Hasle møder du skovene og landet. På Dueodde møder du sandet, klitterne og plantagen. I Almindingen møder du bakker og de dybe skove. På Hammeren møder du klipperne, bakkerne – ja nogen vil kalde det bjergene. I Rønne slutter vi af med et byløb med en afstikker til skoven. Det hele sluttes af med spisning, underholdning og du får naturligvis en medalje for at gennemføre. Ligesom du kan udskrive diplom. T-shirt til alle, der tilmelder sig den fulde etape.

Løbet er krævende. Men for børn og unge (op til 17 år) samt for 60+, er der mulighed for en halv maraton over 3 dage. Det er ligeledes muligt kun at løbe en enkelt dag om mandag, onsdag og fredag.

Gå på opdagelse på vores hjemmeside. Se billederne og Tv reportagerne. Læs om ruterne og hvordan du bliver en del af Etape Bornholm.

Etape Bornholm

Altid uge 30

Etape Bornholm løbes altid uge 30.

Fra mandag til fredag. Starttid er hver dag kl. 18:00

  • Mandag i Hasle
  • Tirsdag på Dueodde
  • Onsdag i Almindingen
  • Torsdag på Hammeren
  • Fredag i Rønne

NB! Særlig shuttlebusordning – billetter kan købes.

Etape Bornholm 24-28. juli 2023

Social:

Hvordan kommer jeg i kontakt?

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.

E-mail

Web

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00