Artikel

10 fantastiske Instagram spots på Bornholm

Bornholm er en fantastisk ø at være på, hvis man interesserer sig for fotografi og sociale medier. Vi giver dig 10 bud på fantastiske steder at tage billeder på Bornholm.

Deler du dine billeder på Instagram, så husk at tagge @destinationbornholm eller anvend #visitbornholm, så er der mulighed for at vi deler netop dit billede.

10 fantastiske steder at fotografere på Bornholm.

1

Ekkodalen

Ekkodalen i Almindingen på Bornholm er øens største sprækkedal, og strækker sig ca. 2 km gennem Almindingen. Du kan herefter fortsætte din færden gennem Almindingen og hvem ved? Måske er du så heldig at møde en bison? Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

2

Hammerknuden

Bornholms nordligste område - Hammerknuden er absolut et enestående naturområde. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

3

Opalsøen

Når du alligevel er i Allinge-Sandvig området, så snyd ikke dig selv og dine IG følgere for et billede af Opalsøen. Et af de ældste stenbrud på Øen og helt sikkert turen værd. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

4

Helligdomsklipperne

Helligdomsklipperne er nok en ad Danmarks største naturseværdigheder. Det er svært at forestille sig, at den sammensætning af klipper og natur, eksisterer i Danmark. Men det gør det, lige mellem Tejn og Gudhjem. Man skal gøre sig umage for at få et dårligt billede med hjem herfra. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

5

Hammershus

Måske har du besøgt Hammershus et utal af gange. Men prøv alligevel at tage en tur dertil igen, måske på et andet tidspunkt end du normalt ville. Hammershus gør sig bl.a. så smukt i et dækket snelandskab om vinteren, i efterårssolen eller en tidlig sommermorgen. Du kan også tage billederne af eller fra det nye Besøgscenter ved Hammershus. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

6

Jons Kapel

Jons Kapel - også kaldet en tør ovn, har ikke blot en spændende historie, men er også et helt unikt sted på Bornholm, som man bør besøge, både for at fornemme historien og for at tage billeder. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

7

Lilleborg

Den bornholmske borgruin Lilleborg ligger strategisk velplaceret på en isoleret klippeknude midt i Almindingen. Bygget omkring 1150, da den danske kong Svend Grathe (1146-57) afhændede det meste af øen til ærkebiskoppen i Lund. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

8

Vang Granitbrud

Besøg det storslåede område ved Vang Granitbrud på den nordvestllige del af Bornholm. Hele området er værd at udforske og få gode billeder fra. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

9

Paradisbakkerne

Det stærkt kuperede klippelandskab ligger på Østbornholm. Et helt fantastisk område, hvor også Bornholms største rokkesten holder til. Det er næsten obligatorisk at få taget billede ved Rokkestenen, når man besøger Bornholm. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

10

Slotslyngen

Slotslyngen byder på dramatisk natursceneri der med garanti er Instagram værdigt. Det unikke højlandspræg og udsigten til Hammerhus, plejes naturligt af græssende får, der på denne måde forhindrer, at området gror til. Læs mere om stedet ved at klikke på billedet.

Følg Destination Bornholm på Instagram

Tag @Destinationbornholm eller anvend #visitbornholm på dine billeder, for at få muligheden for at få netop dit billede delt.

 

Tema
Download den officielle rejse app til Bornholm
Tema
Bornholm på Instagram
Tema
Alt om outdoor på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00