Sensommer på Bornholm

Bornholm holder på varmen helt ind i september, så klippeøen er perfekt til dejlige sensommerdage.

Læs mere om, hvad Bornholm kan byde på i sensommeren

Sensommeren på Bornholm er noget særligt

Den bornholmske sensommer er noget ganske særligt. Skøn, frodig og lun. Klipperne og havet holder på sommerens varme og det varer længe, før varmen slipper sit tag. De fleste af Bornholms sommergæster er rejst hjem og det er nu, du kan opleve det rolige og helt ægte Bornholm. For også i sensommeren, hvor de bornholmske sandstrande næsten er tomme, (men badevandet stadigvæk er lunt), kan Bornholm byde på rigtig meget.

Dejlige sensommerdage på Bornholm

Nu er årstiden inde, hvor du kan plukke en masse bær og frugt i naturen: Bornholm bugner af figner, morbær, brombær, blåbær, havtorn og masser af svampe – saml selv i skoven eller langs vandrestierne eller nyd smagen på øens mange gourmetrestauranter. Selv om højsæsonen er ved at være over, så egner sig Bornholms fantastiske natur perfekt til alle former for outdoor-aktiviteter. Og så bobler klippeøen altså af musik og sensommeren er sæson for en lang række af spændende kulturtilbud.

Attraktioner
Hammershus
Attraktioner
Rundkirker på Bornholm
Attraktioner
Bornholms seværdigheder
Skattejagt på Bornholm

Brug naturen i sensommeren

Brug den bornholmske natur i sensommeren - det er nu den er smukkest. Du kan bruge den til at gå ture, du kan mountainbike på forskellige spo rundt om i skovene, oplev den rå og smukke bornholmske kyst på en tur langs de gamle redningsstier - og meget mere.
Attraktioner
Cykelferie på Bornholm
Vandreture på Bornholm
Guider
Fede apps til din ferie på Bornholm

Oplev historiens vingesus

Lad dig overvælde af den fantastiske udsigt over Østersøen fra Nordeuropas største borgruin, Hammershus på Nordbornholm. Eller oplev historiens vingesus i øens mange hundrede år gamle rundkirker eller ved ruinerne af Gamleborg og Lilleborg og øens mange andre historiske steder:

Kom hurtigt og nemt til Bornholm

Mange veje fører til Rom og til Bornholm. Du kan tage fly, færge, bus, to eller bil til Bornholm. Vejen fra storbyliv til ro og afslapning tager mindre end tre timer.

Kom tæt på kunst og kultur

Efteråret byder på en række spændende kulturoplevelser: Besøg Bornholms Kunstmuseum eller øens mange kunsthåndværkere - eller oplev de mange events, som arrangeres på øen:

Ulf Pilgaard – Alletiders Ulf – røverhistorier fra backstage – Musikhuzet Bornholm

Alletiders Ulf – røverhistorier fra backstage Hvem er Ulf Pilgaard når lyset slukkes i salen? Hvilke historier bliver fortalt bag scenen? I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark – 40 år af dem har han været fast inventar i Cirkusrevyen, hvor han takker af i sommeren 2021. Men hvem er han? Hvad brænder hans hjerte for og for hvem? Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen, som på scenen? Kom med helt ind i baglokalet – backstage, hvor skæbner mødes – griner og græder og fortæller røverhistorier. Alletiders Ulf er ikke et foredrag men et show hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere – Ulf Pilgaard. Han udfordrer ham både komisk og alvorligt – og går i dybden med hans legendariske karriere og de historier der aldrig er fortalt. Gennem musik, video og billeder fortælles om et fantastisk liv. Publikum bliver taget på en minderig rejse hvor der fortælles om de store øjeblikke på scenen og de historier som vi almindelige mennesker aldrig bliver en del af. Hvem er Lukas Birch Lukas er praktisk talt vokset op med revy og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14 årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark. Derudover har han instrueret revyer og shows med Farshad Kholgi. Han er hvert år at finde som skuespiller i Jægerspris Revyen ligesom han også har været med i Schou-tur, Cabaret revyen og Hvid Jul – med brune nuancer.
24. nov. 2021

Spis dig glad på Bornholm

Lækre bornholmske råvarer, delikatesser, gourmet – Bornholm er et sandt mekka for ganen. Besøg fx de traditionsrige silderøgerier, køb ind hos de mange gårdbutikker eller forkæl jer selv med en hyggelig middag på en af øens gourmetrestauranter. En af dem har endda fået en Michelin-stjerne.
Fødevarer
Gourmet på Bornholm
Gourmet fra din cykelsadel - Den Bornholmske Fødevarerute
Fødevarer
Bornholmske Fødevarer
App: Vild Mad
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00