Sensommer på Bornholm

Oplev sensommeren på Bornholm. Hvor klipperne holder på varmen, og naturen bugner af figner, morbær og blåbær. Sommeren varer længere på Bornholm.

Sensommeren på Bornholm

Oplev den bornholmske sensommer. Hvor klipperne holder på varmen, solen skinner længere, og naturen bugner af figner, morbær og blåbær.

I september bugner Bornholm også af kulturelle oplevelser: Bornholms Kulturuge, Bornholm Craft Weeks og Litteraturens Folkemøde med kunst, keramik, musik og litteratur i verdensklasse.

Få inspiration til sensommeren her.

Rejs billigt til Bornholm

Start rejsen over Øresundsbron med rabataftalen ØresundGO til kun 170 kr per tur. Og få glæde af de billige færgebilletter i sensommeren – helt ned til 99 kr.

Det tager kun tre timer at rejse til Bornholm fra København. Men det er en helt anden verden.

Oplev kunst og kultur i særklasse

Sensommeren på Bornholm står i kunstens og kulturens tegn. Oplev Bornholms Kulturuge, Bornholm Craft Weeks og Litteraturens Folkemøde med kunst, keramik, kunsthåndværk, musik og litteratur i særklasse.
Bornholms Kulturuge
Bornholm Craft Weeks
Litteraturens Folkemøde

Gode tilbud på overnatning

Bornholms sensommer er lang og varm. Derfor holder de fleste overnatningssteder åbent langt ind i september. Hvad end du er til hotelferie, feriehus, campingplads, shelter eller noget helt femte - den bornholmske sensommer har noget for dig.
Guider
Overnatning på hotel eller pensionat
5 grunde til at vælge et sommerhus, når man rejser med børn til Bornholm
Campingpladser
Overnatning på campingplads eller i shelter

Brug naturen i sensommeren

Brug den bornholmske natur i sensommeren - det er nu den er smukkest. Sejl, SUP og kajak under rå klippevægge og bløde skærgårdsklipper. Hop på cykel og mountainbike gennem skov og klippedal. Eller tag på lange, rolige vandretur langs kyststier og gamle granitbrud.
Vandreture på Bornholm
Attraktioner
Cykelferie på Bornholm
Attraktioner
Outdoor og aktiv ferie på Bornholm

God plads til historien

I sensommeren er der god plads til at opleve Bornholms lange og dramatiske historie. Oplev fx Nordeuropas største borgruin Hammershus, øens ikoniske sorthvide rundkirker eller Danmarks største koncentration af bautastene og hellerist­ninger, hvis magi er mere end tre tusind år gamle.

Sensommer er spisetid

I sensommeren er den bornholmske natur et sandt overflødighedshorn af mad. Tag på sanketur blandt lyng og klipper, køb ind hos de mange gårdbutikker og besøg de traditionsrige silderøgerier. Eller forkæl jer selv med en god middag på en af øens mange gourmetrestauranter - en af dem har endda en Michelin-stjerne.
Fødevarer
Bornholmske madoplevelser
Gourmet fra din cykelsadel - Den Bornholmske Fødevarerute
Fødevarer
Bornholmske Fødevarer
App: Vild Mad
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00