Artikel

På dagsture med cykel på Bornholm

De fleste cykelturister på Bornholm cykler fra det samme udgangspunkt hver dag, når de er på ferie på Bornholm. Vi har flere forskellige turforslag til dig i denne artikel.

Når du vil se Bornholm fra en cykelsaddel, så har du flere udgangspunkter at vælge i mellem. Vi giver dig nogle gode råd.

Cykelture på Bornholm uden oppakning

Dagsture på cyklen kan planlægges på stedet, og kan variere i længde efter humør og kræfter. Nogle vælger at cykle helt korte ture på 10-20 km på Bornholm, mens andre cykler op mod 60-70 km på en dag. Det afhænger lidt af, hvad du vil opleve undervejs, og hvor god form du er i. Og så er det smarte ved at vælge dagsturene, at du ikke behøver at cykle rundt med oppakning.

Overnatning på Bornholm

Ved dagsturene er du også sikker på en blød seng at sove i hver nat og desuden kan du planlægge din tur rundt omkring på Bornholm fra dag til dag. Du kan springe en dag over, hvis det regner eller benene strejker.

Egen eller lejet cykel?

Nogle foretrækker at have deres egen cykel med sig på ferien på Bornholm, fordi de kender den. De ved, at de sidder godt på den, og at gear og bremser fungerer. Andre synes, det er lettere at leje cyklen på Bornholm. Derved er de fri for at have cyklen med på taget af bilen eller med toget. Der er flere cykeludlejere på Bornholm, og de har både cykler og anhængere af god kvalitet til rimelige priser.

Find ruten på dagen – få turforslag her

Med et cykelkort kan du planlægge den rute, du har lyst til at cykle, den dag du skal af sted. Så kan du vurdere, om benene er friske til en lang tur, om vejret er til et smut til stranden – eller noget helt tredje. Tag familien eller kæresten med på råd, og bliv enige om, hvilken tur I skal cykle.

Download vores cykelguide her

“Cykelferie på Bornholm” er vores guide til cykelferiegæster på Bornholm med turforslag og kort. Du kan bestille cykelguiden i vores webshop, hente den gratis i Bornholms Turistinformation eller downloade den her.

Gratis

Tema
Servicebygninger på Bornholm: Her kan du lade din el-cykel
Tema
Cykelferie på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00