Artikel

Outdoor-oplevelser med Outdoor Friends

Hvor finder du informationer om de helt suveræne outdoor-oplevelser, der både giver sved på panden, ro i sindet og helt enestående outdoor-oplevelser? Det kan de bornholmske Outdoor Friends svare på.

Outdoor Friends giver tips til outdoor-oplevelser

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange fantastiske udendørsaktiviteter, der er på Bornholm? Eller har du overvejet, hvor du finder informationer om de helt suveræne outdoor-oplevelser, der både giver sved på panden, ro i sindet og helt enestående naturoplevelser? På Bornholm sætter vi en ære i at vejlede dig og give dig den absolut bedste ferieoplevelse, hvor aktiviteter i naturen er i højsædet. Det er ikke uden grund at vi kalder os Danmarks Nationale Outdoorcenter.

Outdoor Friends er outdoor-venner

På Bornholm har vi nemlig et sammenhold ud over det sædvanlige. Her hjælper vi hinanden for at give dig den helt rigtige vejledning og ultimative naturoplevelse, hvor aktiviteter baner vejen for uforglemmelige minder. Vi kalder os selv Outdoor Friends – Vi er nemlig venner, der deler en kærlighed til naturen og de aktiviteter og oplevelser, den kan tilbyde til netop dig.

Outdoor Friends er din kilde til vigtig outdoor-viden

Vil du vide, hvor du kan opleve klippeklatring, mountainbiking, dykning, kajak eller vandring? Eller hvordan du lettest kommer hen til en cykelrute? Eller hvor det nærmeste turistbureau ligger? Du kan spørge os! Som Outdoor Friend står vi nemlig klar til at hjælpe dig i den rigtige retning! Vi kender nemlig alle sammen hinanden og de aktiviteter, som vi udbyder. Du vil med andre ord hos en Outdoor Friends altid få optimal vejledning, hvor vi viser dig vejen til den fedeste aktive naturoplevelse.

Her finder du de bornholmske Outdoor Friends

Outdoor Friends er overalt på Bornholm og står klare til at hjælpe dig videre i dine aktive oplevelser af og i den bornholmske natur. Her får du en oversigt over dem alle:

Overnatningssteder som Outdoor Friends

→Her finder du Outdoor Friends indenfor overnatning

Attraktioner som Outdoor Friends

→Her finder du Outdoor Friends indenfor attraktioner

Spisesteder som Outdoor Friends

→Her finder du Outdoor Friends indenfor spisesteder

Butikker mm. som Outdoor Friends

→Her finder du Outdoor Friends indenfor butikker mm.

Hold udkig efter Outdoor Friends mærket

Alle Outdoor Friends har et mærke placeret på et synligt sted (i butiksruden, på døren, etc.) – den kan du altid orientere dig ved.

Læs mere om outdoor på Bornholm

Bornholms fantastiske natur egner sig perfekt til alle former for outdoor-aktiviteter og aktiv ferie. Kom og prøv kræfter med klatring, surfing, rapelling, kajakroning, mountainbiking, dykning og andre actionprægede naturaktiviteter.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00