Artikel

Sommerferie på Bornholm

Her kan du få inspiration og tips til en oplevelsesrig sommerferie på Solskinsøen Bornholm.

Sommerferie på Bornholm

Ø-Ferie er noget ganske særligt og sommerferie på Bornholm, er noget man aldrig glemmer. Nyd en sommerferie, som byder på masser af nærvær, sjov og anderledes oplevelser for hele familien.

Bornholm er med sine mange sjove attraktioner, spændende seværdigheder og skjulte perler, som skabt til at skabe fantastiske ferieminder for store og små.

Vi har her på siden samlet vores bud på nogle gode familievenlige oplevelser på Bornholm netop nu.

Rejs hurtig og nemt til Bornholm

Bornholmslinjens hurtigfærger sejler fra Ystad i Sverige og bringer jer fra til klippeøen på kun 1 time og 20 minutter. Det er nemt og hurtigt, og tager I bilen med, så husk at undersøg om ØresundGO ikke er noget for jer, for med denne aftale kommer du nemlig altid over Øresundsbron til den laveste pris, lige nu er prisen kun kr. 175,- hver vej.

Det er også muligt at tage den direkte færge fra Køge på Sjælland – sejltiden er 5½ time, men der er masser af plads på færgen til leg og hygge, så ferien begynder allerede på færgen.

Flyselskabet DAT flyver også til Bornholm og det tager mindre end 35 minutter fra København til sommer, sol og is på Bornholm. → Læs mere om rejsevejene til Bornholm her.

 

Udvalgte oplevelser i sommerferien

Bornholm byder på et hav af oplevelser og især om sommeren er der rigtig mange spændende aktiviteter for både børn og voksne. Her er et udpluk af, hvad I kan opleve i sommerferien på Bornholm.

1

Bornholms Middelaldercenter

Bornholms Middelaldercenter er et 15 hektar stort frilandsmuseum, hvor du kan udforske det jævne bondesamfund, den befæstede stormandsgård, bondens dyr og meget mere. Læs mere her

2

NaturBornholm

Danmarks populære oplevelsescenter med tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling og mere. 3000 m2 spændende oplevelser indendørs inkl. butik og café med varme og kolde drikke. Læs mere her

3

Gå tur med en Rovfugl

En oplevelse ud over det sædvanlige. I har jeres egen falkoner med, der instruere hele vejen og sørger for, at I får en naturoplevelse for livet. Læs mere her

4

Lav selv glaskunst - Pernille Bülow By You

Hos Pernille Bülow By You kan du tage hele familien med til en dejlig kreativ dag, hvor I laver jeres eget unikke glasdesign. Det er nemt, sjovt og inspirerende – en rigtig god oplevelse for hele familien. Læs mere her

Tema
Inspiration til oplevelser på en regnvejrsdag
Tema
Få de bedste tips og til gode vandreture i sommerferien her
Tema
Besøg en af disse børnevenlige restauranter.
Tema
5 børnevenlige strande på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00