Artikel

Flyv til Bornholm med DAT

Flyv hurtigt til Bornholm og unikke ferieoplevelser direkte fra Aalborg, Billund og København.

Flyselskabet DAT flyver dig til solskinsøen Bornholm fra blot 40 minutter. Tag til afkobling i den bornholmske natur og nyd kridhvide strande og høje klipper – direkte fra Aalborg, Billund og København. DAT flyver til Bornholm hele året og endda op til flere gange om dagen.

DAT tilbyder også billigere billetter til studerende og seniorer og kører en fast månedlig kampagne som køres den første tirsdag i hver måned.

→ Her kan du booke dine billetter til Bornholm

Rejs til Europas næstbedste ferieø – som ligger i Danmark

Rejsemagasinet Condé Nast Traveler har udnævt Bornholm til at være Europas næstbedste ferieø – og her får I rigtig lækker mad, masser af spændende oplevelser og seværdigheder. Bornholm er det perfekte sted for jer, der længes efter afslapning, fred og ro og idyl – og muligheder for aktiv ferie. Bornholm er også Europas første World Craft Region på grund af den høje kvalitet, som kunsthåndværket på øen har.

Se mere om, hvad du kan opleve på Bornholm i videoen fra The Travelbook her.

Bornholm er et af de bedste outdoor-steder i Danmark

Og derfor er Bornholm det rigtige sted for dig, der gerne vil være lidt mere aktiv i naturen – hvad enten det er på Mountainbike, cykel eller en afslappende vandretur.

→ Få mere at vide om Bornholm som outdoor-ø her

Hvad skal jeg se og opleve på Bornholm? Her er vores 5 anbefalinger

Uanset, om du tager på miniferie, et forlænget weekendophold, en vennetur eller om du rejser med din bedre halvdel eller helt alene - her giver vi dig 5 gode anbefalinger på oplevelsesmuligheder til din næste ferie på Bornholm. Klik på billedet og få mere at vide.

1

Prøv nogle af Danmarks bedste vandrestier

Opdag Bornholms enestående klippelandskab og vandrestier på en gåtur rundt om Hammerknuden.

2

Kig forbi en af øens mange kunsthåndværkere

Bornholm har en lang tradition for rigtig godt kunsthåndværk og er derfor blevet udnævt til World Craft Region. Oplev kunstnerne og værkerne: Kunsthallen Grønbechs Gård i Hasle er et godt sted at starte.

3

Nyd en lækker frokost eller en "Dinner for two"

Prøv en af Guide Michelins anbefalede restauranter på Bornholm - for eksempel har Restaurant Det røde Pakhus i Rønne just fået en Michelin Plate Award.

4

Besøg borgruinen Hammershus og det nye besøgscenter

Du har sikkert hørt om Nordeuropas største borgruin (og måske allerede besøgt den) - men har du også set og oplevet borgen fra det flotte, prisbelønnede besøgscenter?

5

Oplev Bornholm Craft Weeks

Bornholm Craft Weeks er 10 dage med kunsthåndværk i særklasse. I et stort og ambitiøst program viser Bornholm Craft Weeks mangfoldigheden og kvaliteten af Bornholms kunsthåndværk i september Læs mere.

Her er en knap, hvor du kan booke dine flybilletter

Flere oplevelser – og overnatning på Bornholm

I det følgende giver vi dig nogle flere tips til, hvad der også er værd at se, opleve og lave på Bornholm. Bare klik på billedet og du kommer til en ny artikel. Og desuden giver vi dig også en oversigt over hyggelige overnatningssteder på øen.

Tema
Her er Bornholms absolutte Top 10 steder, som du bør se
Tema
10 perfekte Instagram-spots til dig, der kan lide at tage flotte billeder
Tema
Bliv klogere på, hvorfor Bornholm er World Craft Region
Tema
Har du brug for overnatning på Bornholm? Se mulighederne her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00