Svaneke Bryghus

Ifølge Svaneke Bryghus får man det bedste øl, når øllet får lov at modne naturligt. Det tager længere tid, men mærkes fra første til sidste slurk. Bryggeriet er 100% økologisk, og det gør blot øllen endnu bedre for krop og sjæl – og sine omgivelser.

Blandt de første mikrobryggerier i Danmark
Svaneke Bryghus startede som et lille restaurationsbryggeri i 2000, og var dengang blandt de første mikrobryggerier i Danmark. I dag er Svaneke Bryghus et veletableret craft-bryggeri, men al øl brygges stadig i Svaneke udfra den samme øl-filosofi, som da bryggeri-eventyret startede. Svaneke Bryghus vil være kendt for god øl, hvor brygningsprocessen ikke bliver fremskyndet, men hvor man lader tiden arbejde for sig. Svaneke Bryghus lader sig inspirere af Bornholm, naturen og ø-mentaliteten.

Svaneke Bryghus brygger mere end 30 øl-varianter
Nogle sælges i hele landet, andre fås kun på Bornholm. I restauranten på Svaneke Torv finder du det fulde sortiment samt fadøls-varianter brygget eksklusivt til Svaneke Bryghus Restaurant. Bemærk de originale navne der skyldes brygmesterens frodige fantasi og evne til at prøve nye øltyper.

God øl kræver tid. Nyd den.

Ølsmagning og rundvisning
Der arrangeres løbende ølsmagning og rundvisning. Se mere på http://www.svanekebryghus.dk/olsmagning

Bæredygtige fødevarer
I vores fødevareproduktion har vi gjort tiltag til at kunne tilbyde dig bæredygtige bornholmske fødevarer. Vi optimerer energikilder, produktionsmetoder, affaldssortering og og ressourceforbrug. Læs mere på vores hjemmeside eller spørg os direkte.

Social:

Information

Adresse:

  • Svanevang 10
  • 3740 Svaneke

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00