Svaneke Bryghus

God øl kræver tid. Nyd den.

Nyd en lækker øl fra Svaneke Bryghus, der brygges i udkanten af Svaneke. Øllene kan købes i de fleste dagligvarebutikker, og serveres på mange af øens restauranter. Er du på udkig efter en specialvariant, finder du den hos Svaneke Bryghus Restaurant på torvet i Svaneke.

Der skal fem ingredienser til en god øl. Den vigtigste er tid.
Svaneke Bryghus brygger ufiltreret specialøl med udgangspunkt i fem ingredienser; vand, malt, humle, gær og tid. Den femte ingrediens “tid” er hemmeligheden bag den gode ølsmag. Derfor giver Svaneke Bryghus altid øllet den tid, det kræver, og sikrer dermed, at øllen bevarer samtlige smags- og duftnuancer, der giver øllet ekstra karakter.

Brygmesterens legeplads – hvor nye øl fødes
Svaneke Bryghus startede som restaurationsbryggeri i 2000. Der brygges stadig i restaurantens kobberkedel, og i dag fungerer restauranten som brygmesterens legeplads. Her eksperimenterer han med nye bryg, der brygges manuelt under 1000 l, og serveres upasteuriseret – i modsætning til det faste Svaneke sortiment, der brygges på specialbryggeriet. Resultaterne testes blandt restaurantens mange besøgende.

Ølsmagning og rundvisning
Der arrangeres løbende ølsmagning og rundvisning. Se mere på http://www.svanekebryghus.dk/olsmagning

Information

Adresse:

  • Svanevang 10
  • 3740 Svaneke

Kontakt:

Tags: Gourmet, Svaneke

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00