Hotel Balka Strand

Hotel Balka Strand er et skønt hotel med restaurant placeret mellem Snogebæk og Nexø. Tæt ved stranden, gode parkeringsforhold, fin terrasse med udendørs pool. Udover værelserne har hotellet også lejligheder og familieværelser med 4 senge og 2 badeværelser. Hotellet er velegnet som konferencehotel for større og mindre konferencer, fester eller andre arrangementer.

Hotel Balka Strand er det perfekte sted for dig, som gerne vil være tæt ved vandet og en af de fineste sandstrande på Bornholm – og samtidig være tæt på udflugtsmuligheder, cykel- og vandrestier. Vi tilbyder ikke bare almindelig overnatning, men også pakkerejser med ophold, forplejning og færgebilletter. Uanset om du vil tilbringe din miniferie for to udenfor sæsonen eller årets sommerferie med hele familien – Hotel Balka Strand er børnevenlig og hjælper dig gerne videre med lige netop det, du har brug for.

Men også som konferencehotel er Hotel Balka Strand velegnet – vi kan klare konferencer med op til 300 personer, men er i bare et par stykker, som har brug for at tale sammen, er i også meget velkomne.

Book dit ophold på Hotel Balka Strand her

Du kan booke dit ferieophold på Hotel Balka Strand her

Social:

Brugernes anmeldelser:

Praktisk information

Åbningstider:

  • 12. april - 19. oktober

Adresse:

  • Boulevarden 9A, Balka
  • 3730 Nexø
  • Hotellet ligger mellem Nexø og snogebæk, lidt tilbagetrukket fra kystlinien

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00