Hotel Balka Strand

Hotel Balka Strand er et skønt hotel med restaurant placeret mellem Snogebæk og Nexø. Fin terrasse med udendørs terrasse og pool. Udover dobbeltværelserne har hotellet også studio-lejligheder og familie-værelser med 4 senge og 1-2 badeværelser. Tæt ved stranden, gode parkerings forhold, gratis wifi. Hotellet modtager også grupper og større og mindre konferencer, fester eller andre arrangementer.

Hotel Balka Strand er det perfekte sted for dig, som gerne vil være tæt ved vandet og en af de fineste sandstrande på Bornholm – og samtidig være tæt på udflugtsmuligheder, cykel- og vandrestier. Vi tilbyder ikke bare almindelig overnatning, men også pakkerejser med ophold og forplejning. Uanset om du vil tilbringe din miniferie for to udenfor sæsonen eller årets sommerferie med hele familien – Hotel Balka Strand er børnevenlig og hjælper dig gerne videre med lige netop det, du har brug for.

Aktiviteter på hotellet

I hotellets have er der boccia og haveskak, og også mulighed for en “slapper” i en af de liggestole, som er sat frem. For de mindre børn er der en lille legeplads.
Omkring poolen, som er solopvarmet, findes flere solsenge og lounge-møbler og desuden bordtennis og pool (billard).
Derudover kan i leje 7-gears cykler eller snuppe en runde på minigolfbanen.

Møder og konferencer

Som konferencehotel er Hotel Balka Strand også velegnet – vi kan klare konferencer med op til 300 personer, men er i bare et par stykker som har brug for at tale sammen, er i også meget velkomne.

Gå til hotellets hjemmeside her

Handicapvenligt hotel

Hotellet er handicapvenligt, men der er ikke specielle handicap-faciliteter.  Alle værelser er i stueplan,  og nogle værelser har store badeværelser, hvor der er plads til kørestol, og hvor der er håndtag/ støtte ved toilettet. Handicappede kan parkere på almindelig p-plads. Alt på hotellet er i stueplan, og det er derfor ganske let at komme rundt på området (trin mellem med reception og restaurant, men også rampe og lift).
Værelserne er placeret i fløje i en gammel have, det skal derfor påregnes at man skal udendørs, for at komme fra hovedbygningen med restaurant og reception til værelserne, en udfordring de fleste tager med oprejst pande, når man til gengæld har terrasse og masser af plads omkring sig.

Del af Outdoor Friends Bornholm

Vi er med i Outdoor Friends Bornholm, hvor vi sammen vejleder dig om outdooroplevelser. Se mere her.

Bæredygtig overnatning

På vores overnatningssted har vi gjort tiltag til at kunne tilbyde dig et bæredygtigt overnatningssted. Vi optimerer energikilder, affaldssortering og vores ressourceforbrug. Læs mere på vores hjemmeside eller spørg os direkte.

Book dit ophold på Hotel Balka Strand her

Ophold i værelser eller lejligheder med morgenmad, se vores hjemmeside https://www.hotelbalkastrand.dk eller ring til os på +45 56 494949.

Du kan forespørge eller booke dit ferieophold på Hotel Balka Strand ved at skrive på mail@hotelbalkastrand.dk, ringe +45 56 494949, eller gå på hjemmesiden her

Vores restaurant er åben alle dage fra kl. 18,00 (april – oktober), se det aktuelle menukort på: https://www.hotelbalkastrand.dk/restaurant/

Har ud spørgsmål til hotellet, området eller Bornholm i øvrigt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Velkommen på Hotel Balka Strand

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

7:30-20:00

Tirsdag

7:30-20:00

Onsdag

7:30-20:00

Torsdag

7:30-20:00

Fredag

7:30-20:00

Lørdag

7:30-20:00

Søndag

7:30-20:00

Hotel Balka Strand

Tlf. 56494949

E-mail mail@hotelbalkastrand.dk

Web www.hotelbalkastrand.dk

Boulevarden 9

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00