Kadeau Bornholm

Besøg gourmet- og Michelin-restauranten Kadeau på Bornholm. I de yderste klitter på Bornholms sydkyst, omgivet af strand, hav, skov og himmel, finder du smagen af Bornholm midt i intetheden! Vi serverer bornholmsk-nordisk mad i smukke rammer med en uhøjtidelig, men kompetent betjening.

Hos Kadeau elsker vi mad og vin – og vi elsker Bornholm!
Hos Kadeau Bornholm er missionen er at udforske det regionale køkken, som ligger vores hjerter så nært. Ambitionen er at definere en ny bornholmsk smag, som bygger på de nordiske dogmer. De skiftende sæsoner, det enkle og komplicerede udtryk, de ferske, friske og sprøde toner er ligeværdige ingredienser i kadeau’s menuer. Det har givet pote, for den bornholmske restaurant modtog i februar 2016 sin første Michelinstjerne, som resteauranten fastholdt i 2017, 2018, 2019 og også i 2020.

Nye og gamle tilberedningsmetoder og retter
Hos Kadeau Bornholm eksperimenterer vi med nye såvel som gamle tilberedningsmetoder og retter. Nærhedsprincippet skal gøre oplevelsen hos kadeau Bornholm så lokalt forankret som muligt! Vinene er udpræget europæiske med fokus på det økologiske, biodynamiske og naturlige.

 

Kadeau – en totaloplevelse af Bornholm
Hos Kadeau får du en totaloplevelse af Bornholm. Råvarer som fisk, kød, grøntsager, æg, mejeri, mel, olie, ost, honning og øl vil være bornholmske, hvis kvaliteten tillader det. Urter, bær og svampe stammer fra den vilde bornholmske natur, ligesom der høstes fra egen urtehave. Alt dette præsenteres i lyse omgivelser, på lokalt produceret keramik, glaskunst, træplader og sten fra stranden. En oplevelse af det bornholmske terroir eller en fornemmelse af Bornholm, der kun kan udleves på Kadeau.

Besøg Kadeau på Bornholm. Kom og se, føl og sans. Til frokost eller aften, inde eller ude.

Her kan du bestille bord på kadeau Bornholm:

→ Bestil her

Information

Åbningstider denne uge:

Kontaktinformationer

Tlf. +45 3325 2223

E-mail bornholm@kadeau.dk

Web kadeau.dk

Adresse

Baunevej 18

3720 Aakirkeby

Vestre Sømarken

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00