Artikel

Motorcykelferie og MC ture på Bornholm

Tag på motorcykelferie på Bornholm og udforsk den smukke bornholmske natur. Mød lokalbefolkningen og oplev friheden, de smukke dybe dale, klipper, slotsruiner, dejlige sving og masser af frisk luft. MC-ferie på Bornholm er køreglæde ud over det sædvanlige.

Motorcykelferie på Bornholm

Det er ren fornøjelse at holde motorcykelferie på Bornholm. Som motorcykelturist kan du komme steder hen, hvor du normalt ikke kan køre med hverken bil eller offentlige transportmidler – en intens måde at opleve Bornholm og øens fascinerende natur.

Bornholm er et godt mål for din motorcykelferie i Danmark

Bornholm er et rigtig godt mål for din motorcykelferie i Danmark. Øen er fyldt med snoede og kurvede motorcykelveje og det hyggelige vejnet er dermed perfekt til en spændende motorcykelferie. Oplev de små kuperede veje, de skønne bakker og ikke mindst øens hyggelige byer. Afstandene på Bornholm er tilmed korte, så stop op på turen og nyd en friskrøget sild, tag en dukkert i Østersøens klare vand eller nyd en picknick i rolige omgivelser midt i den bornholmske natur.

Gode motorcykelruter på Bornholm

På Bornholm finder du flere gode motorcykelruter og er du glad for smuk havudsigt, så gå ikke glip af turen mellem Hasle og Allinge, hvor du finder en intet mindre end fremragende – og til tider ganske kuperet – rute med en fantastisk udsigt langs kysten af Bornholm. Det bornholmske landskab byder på mange alsidige køreoplevelser, men de spændende klippeformationer, vige og små strande, som Bornholm også rummer, kan man ikke se fra motorcyklen. På to udvalgte dage i maj og juni har du mulighed for at parkere jernhesten et par timer og benytte lejligheden til at se Bornholm fra søsiden.

Born to be wild….. med motorcykelklubben på Bornholm

Drømmer du om at få hele motorcykelklubben med på ferie på Bornholm? Arranger en ferie på Bornholm, tag motorcyklerne med færgen og mærk friheden ved at være herre på egen kværn. På Bornholm får du helt særlige motorcykel-eventyr og masser af frisk, bornholmsk luft under vingerne.

MC-ferie med familien på Bornholm

På Bornholm kan du også roligt holde MC-ferie med familien. Sæt børnene i sidevognen og nyd øens mange sjove attraktioner, spændende seværdigheder, de mange søde lækkerier og fine sandstrande.

På ferie med motorcyklen – fra forår til efterår

Er vejret til det kan du sagtens holde ferie med motorcyklen på Bornholm fra tidligt forår til langt hen i oktober. Der er ikke noget så skønt som en solrig forårsdag, hvor varmegraderne stiger og naturen springer ud i fuldt flor. Sensommeren og efteråret er også perfekte årstider for skøn motorcykelferie på klippeøen.

MC-turist på lavbudget eller med luksusløsningen

Hvis midlerne til din ferie med motorcyklen på Bornholm ikke er store og forkromede kan du vælge den lidt billigere overnatningsform som fx camping, vandrerhjem og bed and breakfast eller et lille hyggeligt pensionat. Er du mere til luksusløsningen, så byder Bornholm på masser af skønne hoteller, feriehuse og lækre luksushytter.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00