Artikel

Motorcykelferie på Bornholm

På Bornholm er der ingen bilkøer, men masser af plads på vejene. Den Bornholms natur byder på en varieret kørselsoplevelse med både lange, åbne vejstrækninger, dybe bakkedale, kurvede små landevej og masser af frisk luft.

Det er ren fornøjelse at holde motorcykelferie på Bornholm, og når du oplever øen fra en motorcykel, får du følelsen af, at du kommer meget tættere på øens smukke natur, end hvis du fx sidder inde i en bil eller bus.

 

Lej en motorcykel på Bornholm

Drømmer du om at nyde friheden og opleve Bornholm fra en motorcykel, er der flere muligheder. Når du er ankommet til øen, kan du leje en motorcykel samt udstyr hos Hesthavens Båd og MC udlejning i Aakirkeby. Det eneste det kræver er naturligvis, at du har et motorcykelkørerkort. Hvis du gerne vil rejse på ferie med din egen motorcykel, kan du tage færgen fra Køge eller Ystad, det er nemt og sikkert.

Motorcykelferie i Danmark – det bliver ikke smukkere end Bornholm

Bornholms natur er enestående og på en motorcykel, kommer du helt tæt på. Gå ikke glip af den smukke kyststrækning mellem Hasle og Allinge, hvor udsigten til Østersøen er intet mindre end fremragende – og til tider ganske kuperet. Inden du når helt til Allinge, har du også mulighed for at dreje fra mod Nordeuropas største Borgruin Hammershus, som er et imponerende skue på dens sejle klippeside mod havet. Her er gode parkeringsforhold og mage flotte vandretursmuligheder.

Motorcykelferie med familien på Bornholm

Afstandene på Bornholm er korte, det tage ikke mere en 30 min. at komme fra den ene ende af øen til den anden. Bornholm er derfor et oplagt mål for en motorcykelferie med familien. Sæt børnene i sidevognen og nyd øens mange sjove attraktioner, spændende seværdigheder, de mange søde lækkerier og fine sandstrande.

Tema
Lej motorcykel til ferien hos Hesthavens Båd- og MC-udlejning
Tema
Rejs med egen motorcykel
Tema
Biludlejning og -reparation på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00