Børnevenlig ferie på Bornholm

Kom til Bornholm og hold en børnevenlig ferie på solskinsøen midt i Østersøen.

Læs mere her

Børnevenlig ferie på Bornholm

Så længe nogen kan huske, har Bornholm været gæstfrihedens ø. Et naturligt stoppested midt i Østersøen. Helt omgivet af vand. 30 km fra kyst til kyst. Med masser af plads til gæster. Med masser af plads til ferie. Mod nord en dramatisk klippekyst. Mod syd mere end 40 kilometer med børnevenlige sandstrande, der inviterer og udfordrer. Til leg. Til badeliv. Og midt på øen – Almindingen. En af Danmarks største og smukkeste skove. Scenen er sat. Til ferie. Til afslapning. Til oplevelser. Til hygge. Og timer, der bare forsvinder.

Attraktioner
Bornholms Middelaldercenter
Attraktioner
NaturBornholm
Færger
Christiansøfarten
Attraktioner
Hammershus
Attraktioner
Rundkirker på Bornholm
Attraktioner
Brændesgårdshaven

Få inspiration til ferien

Se videoen og drøm dig væk, til ferie på Bornholm med familien.

Tag børnene med ud i den bornholmske natur

En af de bedste måder at komme rundt på Bornholm, er på cykel. Prøv det. Lej en cykel. Tag på tur. Bornholm har 230 km særlige cykelveje, hvor I enten kører ovenpå øens gamle jernbanespor midt i naturen eller på små veje, gennem skove, hvor trygheden og roen er i højsædet. Og så selvfølgelig – masser af korte afstande. Bornholm er fuld af oplevelser for både store og små – tit med afsæt i naturen. Mærk gyset, tag livtag med højdeskrækken og få sved på panden i de bornholmske trætoppe. Lidt uden for Gudhjem udfordrer Highpark Bornholm dig og din familie med fire forskellige klatrebaner højt oppe i træerne: Viljestyrke, kondition og mod i naturskønne omgivelser. For legebørn i alle aldre.

Med færge til Bornholm
Bliv klogere i ferien
Brug din energi i naturen
Bornholmske klassikere – for børn
Gourmet i børnehøjde
10 oplevelser for børnefamilier i sommerferien

Lad børnene udforske Bornholms attraktioner

Oplev NaturBornholm og få fortidens fund på nært hold. Det kan være svært at forestille sig, men den bornholmske natur har været hjemsted for både skildpadder, jordskælv, krokodiller, gigantiske bregner og livsfarlige, lynhurtige rovdinosaurer. Oplevelsescenteret NaturBornholm i Aakirkeby fortæller også historien om dengang Bornholm blev født i et inferno af aske og flydende lava, og sætter den unikke bornholmske natur i scene med ord, billeder, lyde, lugte – og vilde mængder af aktiviteter. Besøg fx også attraktionen Brændesgårdshaven, lidt uden for Svaneke, som bornholmerne i mere end 100 år har valfartet til for at forlyste sig. I dag er den gamle park en unik kombination af dyrehave, legeland, blomsterpark robåde og et stort vandland med rutschebaner, som er blevet kaldt Danmarks smukkeste. Og så har vi slet ikke fortalt om de hyggelige kystbyer – Gudhjem, Listed og Bølshavn, om Danmarks smukkeste købstad – Svaneke, om vejboderne med kartofler, grøntsager, bær og svampe, Danmarksrekorden i solskin og de åbne værksteder hos glaspusterne og keramikerne. Eller om frilandsgrisene, rovfugleparken, middelaldercenteret, slotsruinen Hammershus og de håndlavede bolcher, karameller, vingummi, lakridser, is og flødeboller!
Få mere inspiration til attraktioner her.

Her er jeres guide til børnevenlige attraktioner på Bornholm

Tag børnene med og få en masse oplevelsestips på Bornholm. Her ser I et lille udvalg:

Ella Bellas eventyr - Bornholm

Ella Bellas eventyr på Bornholm er en interaktiv e-bog, som du kan downloade gratis og få rigtig meget inspiration til aktiviteter for hele familien. Bogen er skrevet og tegnet af Sara Helena Kangas.

Gratis

Download her

Masser af events for børn på Bornholm

Hold øje med eventkalenderen, som løbende opdateres med sjove og spændende events for børn året rundt.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00