Børnevenlig ferie på Bornholm

Kom til Bornholm og hold en børnevenlig ferie på solskinsøen midt i Østersøen.

Læs mere her

Børnevenlig ferie på Bornholm

Så længe nogen kan huske, har Bornholm været gæstfrihedens ø. Et naturligt stoppested midt i Østersøen. Helt omgivet af vand. 30 km fra kyst til kyst. Med masser af plads til gæster. Med masser af plads til ferie. Mod nord en dramatisk klippekyst. Mod syd mere end 40 kilometer med børnevenlige sandstrande, der inviterer og udfordrer. Til leg. Til badeliv. Og midt på øen – Almindingen. En af Danmarks største og smukkeste skove. Scenen er sat. Til ferie. Til afslapning. Til oplevelser. Til hygge. Og timer, der bare forsvinder.

Attraktioner
Bornholms Middelaldercenter
Attraktioner
NaturBornholm
Attraktioner
Lilli’s Glasdesign, Glas-workshop & Café
Færger
Christiansøfarten
Attraktioner
Hammershus
Attraktioner
Rundkirker på Bornholm
Attraktioner
Brændesgårdshaven

Få inspiration til ferien

Se videoen og drøm dig væk, til ferie på Bornholm med familien.

Tag børnene med ud i den bornholmske natur

En af de bedste måder at komme rundt på Bornholm, er på cykel. Prøv det. Lej en cykel. Tag på tur. Bornholm har 230 km særlige cykelveje, hvor I enten kører ovenpå øens gamle jernbanespor midt i naturen eller på små veje, gennem skove, hvor trygheden og roen er i højsædet. Og så selvfølgelig – masser af korte afstande. Bornholm er fuld af oplevelser for både store og små – tit med afsæt i naturen. Mærk gyset, tag livtag med højdeskrækken og få sved på panden i de bornholmske trætoppe. Lidt uden for Gudhjem udfordrer Highpark Bornholm dig og din familie med fire forskellige klatrebaner højt oppe i træerne: Viljestyrke, kondition og mod i naturskønne omgivelser. For legebørn i alle aldre.

Med færge til Bornholm
Bliv klogere i ferien
Brug din energi i naturen
Bornholmske klassikere – for børn
Gourmet i børnehøjde
10 oplevelser for børnefamilier i sommerferien

Lad børnene udforske Bornholms attraktioner

Oplev NaturBornholm og få fortidens fund på nært hold. Det kan være svært at forestille sig, men den bornholmske natur har været hjemsted for både skildpadder, jordskælv, krokodiller, gigantiske bregner og livsfarlige, lynhurtige rovdinosaurer. Oplevelsescenteret NaturBornholm i Aakirkeby fortæller også historien om dengang Bornholm blev født i et inferno af aske og flydende lava, og sætter den unikke bornholmske natur i scene med ord, billeder, lyde, lugte – og vilde mængder af aktiviteter. Besøg fx også attraktionen Brændesgårdshaven, lidt uden for Svaneke, som bornholmerne i mere end 100 år har valfartet til for at forlyste sig. I dag er den gamle park en unik kombination af dyrehave, legeland, blomsterpark robåde og et stort vandland med rutschebaner, som er blevet kaldt Danmarks smukkeste. Og så har vi slet ikke fortalt om de hyggelige kystbyer – Gudhjem, Listed og Bølshavn, om Danmarks smukkeste købstad – Svaneke, om vejboderne med kartofler, grøntsager, bær og svampe, Danmarksrekorden i solskin og de åbne værksteder hos glaspusterne og keramikerne. Eller om frilandsgrisene, rovfugleparken, middelaldercenteret, slotsruinen Hammershus og de håndlavede bolcher, karameller, vingummi, lakridser, is og flødeboller!
Få mere inspiration til attraktioner her.

Her er jeres guide til børnevenlige attraktioner på Bornholm

Tag børnene med og få en masse oplevelsestips på Bornholm. Her ser I et lille udvalg:

Ella Bellas eventyr - Bornholm

Ella Bellas eventyr på Bornholm er en interaktiv e-bog, som du kan downloade gratis og få rigtig meget inspiration til aktiviteter for hele familien. Bogen er skrevet og tegnet af Sara Helena Kangas.

Gratis

Download her

Masser af events for børn på Bornholm

Hold øje med eventkalenderen, som løbende opdateres med sjove og spændende events for børn året rundt.
Madoplevelser

Bornholmerdage – Smag og oplev Bornholmske produkter og mød producenterne.

Kom, smag og oplev i Pedersker DagliBrugs. Kom og smag en masse bornholmske delikatesser og få mulighed for at møde nogle af de mange producenter af bornholmske gourmetvarer til Bornholmerdage i Pedersker, hver tirsdag kl. 14.58-18.02 til den 13/10-. Der er noget for enhver smag, både for børn og voksne, og alle de mange smagsprøver, som serveres uden for Brugsen i de store markedstelte og inde i butikken, er gratis. Får man smag for mere, kan det hele selvfølgelig købes i Brugsen. Vi er øens mest bornholmske supermarked og har omkring 250 forskellige bornholmske produkter, hvoraf flere kun fås i Pedersker Dagli’Brugs. Ud over de kulinariske oplevelser kan man på udvalgte dage opleve bornholmske kunsthåndværkere der fortæller om og giver et indblik i deres arbejde. Som gourmetvarerne kan også kunsthåndværket købes i Brugsen. Bornholmerdagenes fokus på det gode, lokalt frembragte rimer på bæredygtighed og ansvarlighed, og man vil derfor også kunne opleve forskellige bæredygtighedstiltag, herunder særlig bæredygtige produkter. I 2020 er der mulighed for at smage: – Christiansøpigens sild – Oste fra Bornholms Andelsmejeri – Vi griller Svanekeslagterens Super Aage mm. – Smedens ketchup og chilli sauce – Bornholmersennep – Bornholmer Slagterens spegepølser mm. – Lehnsgaards olier, pesto og sennep – Kiks fra Bager Dam i Åkirkeby – Bornholmer dip – Bøvings honning – Karamelkompagniet – Bolcheriet (Svaneke Bolcher) – Svaneke Bryghus – BornholmerØl’en – Nxø Brewery (Vandkefir Perler) – Vingården Lille Gadegård – Den bornholmske spritfabrik, prøv den berømte Sevablødda – Østersøens Brænderi (Gin m.m.) – Sommerdrink – Mostballaden – Danmarksmesteren i Snaps fra Slusegård. – Gin fra Wild Distillery Bornholm. Forbehold for ændringer og gode nyheder. De mange smagsprøver serveres af producenterne og af lokale frivillige. Bornholmerdagene giver derfor også rig mulighed for at få en snak med de lokale og øve sit bornholmske. Vi glæder os til at du kommer, smager og oplever markeds- og torvestemningen i Pedersker på sommerens mange Bornholmerdage ...
30. jun. 2020
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00