Oplev Aakirkeby - den hyggelige købstad i hjertet af Bornholm

Byen Aakirkeby ligger midt på Bornholm - og huser blandt andet oplevelsescenteret NaturBornholm. Tæt på ligger både Danmarks femtestørste skov Almindingen og fine sandstrande.

Få mere inspiration til din ferie i og nær Aakirkeby her

Aakirkeby var allerede kendt i middelalderen – og dens kirke blev omtalt som øens vigtigste kirke. I dag er Aakirkeby en hyggelig købstad med omtrent 2100 indbyggere.

Oplev Bornholm i dinosaurernes tid på natur- og oplevelsescenteret NaturBornholm. Eller tag på en vandretur eller cykeltur i Almindingen.

Vandhunde kan få et forfriskende bad ved en af de fine sandstrande langs kysten mod syd.

Seværdigheder og attraktioner i og nær Aakirkeby

Oplev idyllisk havnestemning i fiskerlejerne Boderne og Østre Sømarken – Aakirkeby selv har ingen havn. I naturen omkring Aakirkeby kan du se smukke vandfald, borgruiner og Ekkodalen.

Vil du højt op, så besøg udsigtstårnet på Bornholms højeste punkt Rytterknægten. Få flere oplevelsestips i og nær Aakirkeby længere nede.

Oplevelser i og nær Aakirkeby for børn

natur- og oplevelsecenteret NaturBornholm kan I opleve dinosaurer og ægte krokodiller. På de to gamle borgruiner i Almindingen, Lilleborg og Gamleborg, kan I lege, at ridderen på den hvide hest redder prinsessen fra den onde konge. Bagefter kan I få et “kongeligt festmåltid” i Ekkodalshuset.

Få flere tips til oplevelser for børn i og nær Aakirkeby:

Besøg disse seværdigheder og attraktioner i og nær Aakirkeby
For børn: Oplevelsestips i og nær Aakirkeby

Shoppingmuligheder i og nær Aakirkeby

Vælg blandt supermarkeder, hyggelige genbrugsbutikker og spændende kunsthåndværksgallerier. Besøg også Bornholms vingård ved Pedersker og Bornholms mest kendte tøjbutik i Boderne.

Er du sulten? Her er spisesteder i og nær Aakirkeby

Nyd en god kop kaffe og et stykke kage på en café. Ved stranden på Vestre Sømark ligger Bornholms eneste gourmetrestaurant med en Michelinstjerne. Og ved Bakkerne havn på Østre Sømark finder du et fiskerøgeri.

Hos bageren i Aakirkeby får du økologisk brød. Eller hvad med take-away mad til en hyggelig “dinner for two”? Her får en oversigt over spisesteder i og nær Aakirkeby:

Her er shoppingmuligheder i og nær Aakirkeby
Det gør ganen glad: Spisesteder i og nær Aakirkeby

Her kan du sove: Overnatningsmuligheder i og nær Aakirkeby

Vælg blandt mange hyggelige overnatningssteder for dit ophold på Bornholm. På byens hotel kan du booke et værelse – eller bestil overnatning i et af de mange Bed & Breakfasts. Mange ferielejligheder og sommerhuse ligger tæt på stranden.

Er du til camping, vælg mellem flere campingpladser – eller overnat på vandrerhjemmet i Boderne. Få en oversigt over dine muligheder længere nede.

Aakirkeby er mere end AakirkeJULEby: Events og arrangementer i og nær Aakirkeby

Kræmmermarked, julemarked, koncerter, løb, comedy og meget mere – hele året rundt inviterer Aakirkeby og området nær Aakirkeby til spændende events og arrangementer.

Du kan få en oversigt over alle events i og nær Aakirkeby her:

Se mulighederne: Overnatning i og nær Aakirkeby
Få inspiration til events og arrangementer i og nær Aakirkeby her

Har du brug for mere praktisk information?

Vil du vide mere om, hvad der sker i og nær Aakirkeby? Har du brug for kort eller brochurer om Aakirkeby og Bornholm? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, følg med på vores Facebook-side, download vores app eller kontakt Bornholms Turistinformation for at få mere nyttig information til planlægning af din næste ferie.
Få hjælp: Kontakt Bornholms Turistinformation
Få inspiration til events og begivenheder i Aakirkeby og på Bornholm her
Download vores app og få inspiration til din næste ferie
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00