Artikel

Bornholm på Instagram

Instagram er det helt perfekte sted at vise den smukke bornholmske natur, samt alle de fantastiske oplevelser, øen har at byde på. Følg @destinationbornholm på Instagram hvis du ønsker at se mere fra Bornholm.

Benyt #Visitbornholm for at få muligheden for, at vi deler netop dit billede. 

Med sin smukke natur og smukke omgivelser, er billeder fra Bornholm, perfekte til Instagram. Vi vil rigtig gerne se alle dine feriebilleder, naturbilleder, madbilleder og meget andet fra Bornholm. Derfor kan du ved enten at tagge @destinationbornholm eller benytte #visitbornholm, få mulighed for, at vi deler netop dit billede.

 

 

10 forslag til Instagram venlige spots på Bornholm.

Der er ingen tvivl om, at der er mange smukke steder på Bornholm. Men hvor får man de bedste Instagram billeder? Det giver vi et bud på her:

1

Almindingen

Danmarks femtestørste skov på i alt ca. 6.000 hektar. Skoven har meget at byde på, og det er næsten umuligt, ikke at få et godt billede med derfra. Og hvem ved? Måske er du så heldig at møde en bison?

2

Hammerknuden

Bornholms nordligste område - Hammerknuden er absolut et enestående naturområde.

3

Opalsøen

Når du alligevel er i Allinge-Sandvig området, så snyd ikke dig selv og dine IG følgere for et billede af Opalsøen. Et af de ældste stenbrud på Øen og helt sikkert turen værd.

4

Helligdomsklipperne

Helligdomsklipperne er nok en ad Danmarks største naturseværdigheder. Det er svært at forestille sig, at den sammensætning af klipper og natur, eksisterer i Danmark. Men det gør det, lige mellem Tejn og Gudhjem.

5

Hammershus

Måske har du besøgt Hammershus et utal af gange. Men prøv alligevel at tage en tur dertil igen, måske på et andet tidspunkt end du normalt ville. Hammershus gør sig bl.a. så smukt i et dækket snelandskab om vinteren, i efterårssolen eller en tidlig sommermorgen.

6

Jons Kapel

Jons Kapel - også kaldet en tør ovn, har ikke blot en spændende historie, men er også et helt unikt sted på Bornholm, som man bør besøge, både for at fornemme historien og for at tage billeder.

7

Antoinette strand

Bornholm bugner af smukke, hvide sandstrande. Antoinette strand er et bud på en dejlig strand i Rønne. Men tøv ikke med også at besøge øens andre smukke strande. Der er helt sikkert en udsigt for enhver Instagram fotograf.

8

Vang Pier

Vang Pier har igennem årene været stedet for fantastiske billeder af solnedgange. Derudover er Vang Pier også centrum for Vang Pier Beach Party, der afholdes hver sommer. Glem heller ikke at besøge Vang granitbrud og gå turen over DGI broen, når du besøger Vang.

9

Paradisbakkerne

Det stærkt kuperede klippelandskab ligger på Østbornholm. Et helt fantastisk område, hvor også Bornholms største rokkesten holder til. Det er næsten obligatorisk at få taget billede ved Rokkestenen, når man besøger Bornholm.

10

Slotslyngen

Slotslyngen byder på dramatisk natursceneri der med garanti er Instagram værdigt. Det unikke højlandspræg og udsigten til Hammerhus, plejes naturligt af græssende får, der på denne måde forhindrer, at området gror til.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00