Vinterøen Bornholm - samme ø, nye eventyr

Hold ferie på Bornholm om vinteren og oplev alt det særlige, Vinterøen Bornholm har at tilbyde.

Læs mere herunder

Bornholm om vinteren byder på helt andre oplevelser end om foråret, sommeren og efteråret.

Det er nu, du kan smage, opleve og udforske nye, eventyrlige sider af Bornholm: Bornholmernes eget Bornholm.

Her på siden har vi samlet en lang række særlige vinteroplevelser, som kun kan opleves lige nu og lige her. Gå på opdagelse og oplev alt det, der gør Bornholm til et oplagt feriemål – også om vinteren.

Vinterøen Bornholm – samme ø, nye eventyr.

Oplev Vinterøen Bornholm

Find din egen helt særlige vinteroplevelse lige her

Klatring i det bornholmske vinterlandskab

Oplev de bornholmske vinterklipper helt tæt på. Prøv kræfter med klippeklatring eller rappelling i selskab med erfarne instruktører og guider, der om vinteren har ekstra god tid til at føre jer rundt i Bornholms mangfoldige klippelandskaber.

Fra 195 kr. pr. pers.

Læs mere

Bag kulissen med dyrepasseren

Denne vinter kan du hver lørdag komme med bag kulissen med dyrepasseren og falkoneren og opleve Bornholms Rovfugleshow på en helt anden måde. Kom med når dyrene passes, fodres og trænes – og mød alt fra rovfugle og ugler til slanger og edderkopper lige der, hvor de bor.

Fra 90-150 kr. pr. pers.

Læs mere

Nexico i Nexø

På havnen i Nexø serverer den lille cantina Paloma Club mexicanske lækkerier lavet på lokale råvarer hver fre-lør-søn fra den 24. november og frem til jul. Tacos, churros, gløgg, kaffe, kager, cervezas, vin og stedets berømte Chicharron sandwich: Mexicansk flæskestegssandwich med chimichurri og sprød svær. Velkommen til Nexico!

Se menu

Læs mere

Falcon Fishing Retreat

Bo på The Falcon Hotel og få den perfekte base til at nyde Bornholms mange spændende og udfordrende fiskemuligheder. Start dagen med hjemmelavet bornholmsk morgenmad og få tips til øens bedste (og hemmeligste) fiskesteder. Slut dagen med uformel og afslappet forkælelse på hotellet foran brændeovnen.

Fra 1.600 kr. pr. pers.

Læs mere

Kolde gys og varme senge

Svaneke, dejlig mad og havdyp i den lokale badeklub. Hotel Siemsens Gaard byder på en unik Vinter Weekend med afslapning, selvforkælelse og dejlig mad på havnen i Svaneke. Opholdet er inkl. adgang til den lokale badeklub og sauna.

2.345 kr. pr. pers.

Læs mere

Vinter i Rønne Bio

Vinteren i Rønne Bio byder på en lang række film og unikke kulturarrangementer. Kom til forpremierer på nogle af vinterens største film. Oplev også operaen Carmen, julekoncert med André Rieu og hans Johan Strauss orkester og en remasteret repremiere af Ole Bornedals ’Nattevagten.’

Fra 130 kr. pr. pers.

Læs mere

Saunasøndag på Sandvig Havn

Saunaen på Sandvig Havn er drevet af lokale vinterbads-ildsjæle. Her kan man nyde Østersøens kolde vand, mens molen giver læ for vinterens kolde vinde. Om søndagen er saunaen åben – og gratis – for alle med udsigt over byen, havet og Hammerknuden.

Gratis om søndagen

Læs mere

Overnat i Ørnereden

Ørnereden er en 220 kvm villa der ligger placeret i hjertet af Bornholms Rovfugleshow. Vågn op til lyden af naturen lige uden for døren. Oplev stedets geder, får, ørne og ugler og mange andre dyr på en helt ny måde. En feriebolig ud over det sædvanlige, der opleves på bedste vis om vinteren.

Kontakt for pris

Læs mere

NaturBornholm bag kulisserne

Om vinteren kan du komme backstage på øens store oplevelsescenter NaturBornholm. Kom tæt på dyrene, grav efter fossiler, tag på vandhulssafari, og giv krokodillerne mad. Spændende oplevelser bag kulisserne og i naturen for hele familien.

Fra 950 kr. for 4 pers.

Læs mere

Vinterjazz i Svaneke

Svanekegaarden byder indenfor til festivalen Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der strækker sig over tre uger og inkluderer en bred vifte af store jazzoplevelser: Fra internationale stjerner på turné til nye danske prisvindende jazznavne.

Fra 130 kr. pr. pers.

Læs mere

Bornholms Teater

Hele vinteren igennem summer Bornholms Teater i Rønne af forestillinger, koncerter og musicals. Med en bred blanding af egenproducerede stykker, lokale amatørensembler og rejsende forestillinger er der nok af vinterlige oplevelser på teaterets to scener.

Fra 125 kr. pr. pers.

Læs mere

Vandreyoga på Vinterøen

Kom ud og oplev Bornholms varierede vinternatur på en helt ny måde. I vinterhalvåret kan du komme på vandreyogatur i nøje udvalgte naturomgivelser og med pauser, hvor du bliver guidet i yoga-, åndedræts- og meditationsøvelser.

95 kr. pr. pers.

Læs mere

Bliv kunsthåndværker for en dag på Hjorts Fabrik

Drømmer du om at prøve at dreje i ler? Så grib chancen på Hjorts historiske keramikfabrik. Lær de grundlæggende teknikker og udfordre dine kreative evner på drejeskiven. Du kan endda få dit mesterværk glaseret og brændt og sendt hjem.

Fra 225 kr. pr. pers.

Læs mere

Mountainbike i vinterskoven

På Bornholm findes nogle af Danmarks bedste mountainbikeruter til alle niveauer. MTB er en skøn måde at komme ud og se den bornholmske vinternatur og udforske stier og ruter, man normalt ikke ser – samtidigt med at man kan på pulsen lidt op.

Fra 225 kr. pr. pers.

Læs mere

Vinterretreats på Pyttegården

Kombiner hyggelige bornholmske julemarkeder med guidet yoga og vandring i Bornholms vilde vinterlandskab. Bo skønt og landligt ved klippe og hav på dejlige Pyttegården med 180 graders havudsigt. Yoga, vandreture, sauna, vinterbadning og god mad.

Fra 2.750 for 2 nætter

Læs mere

Havdyp på Strandhotellet

Oplev vinteren på Strandhotellet i Sandvig. Med en placering lige ud til den lille Sandvig Havn, byder Strandhotellet på friskbrygget kaffe, nybagt brød, afslappende værelser og god restaurant med mad af lokale råvarer. Vinterbad og søndagssauna er inkluderet.

Fra 995 kr. pr. nat

Læs mere

Magisk adventsweekend

Nyd en weekend med julehygge, gastronomi og afslappende spaforkælelse på Griffen Spahotel. Bliv budt velkommen af gløgg og juleknas, nyd lækre 3-retters middage, og få fri adgang til spaområdet, hvor du kan varme dig efter oplevelser i det bornholmske vinterland. Pris inkl. færge med bil t/r.

4.995 kr for 2 pers.

Læs mere

Alverdens julegløgg i Listed

På Listed Havn byder Bay Frost Bar tor-søndag i hele december på 10 forskellige varme drikke. Nyd et glas gløgg, lumumba, Glühwein, Jagertee, vin chaud eller Feuerzangenbowle foran pejsen og kombiner evt drikken med smykke- og urshopping. Til de julesultne serveres hjemmebag og confit de canard.

Se menukortet

Læs mere

Koncerter i Musikhuzet

Når sommeren går på hæld, skruer hele Bornholms spillested, Musikhuzet i Rønne, op for koncertaktiviteterne. Vinterens program tæller således både blues, standup, folkemusik, one (wo)man dragshows og rockkoncerter – herunder de tre folkekære danske troubadourer fra Folkeklubben.

Se program

Læs mere
Færge fra Ystad - Rønne: Bil + 5 pers. fra kun kr. 99
Tips til flere gode overnatningssteder
Kom nemt og billigt over Øresundsbron
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00