Artikel

3 naturskønne vandreruter denne vinter på Bornholm

Hop i vandrestøvlerne og kom ud og oplev Bornholm som du måske aldrig har set det før

Naturen på Bornholm om vinteren er noget helt særligt. Fordi når du vandrer om vinteren vil du opleve den rå og fascinerende natur.

mærk den friske vind i håret, og hør lyden af bølgerne der slår mod klippekysten. Tag vandrestøvlerne på og bevæg dig ud for at opleve det fortryllende vinterlandskab.

Vi har her samlet tre skønne vandreruter som er til dig, der ønsker at bruge god tid på at udforske naturen. Ruterne byder på rigt dyreliv, smuk udsigt og betagende klippekyst.

 

1

Bisonstien

Ruten starter i selve bisonskoven. Den 12 km lange rute går igennem dele af Almindingens uberørt skov. På ruten kan du derfor være heldig at se de europæiske bisoner, som spadserer rundt mellem skovens mange træer.

2

Hammerknuden rundt

Den enestående vandretur rundt om hammerknuden på nordsiden af Bornholm er blot 7 km lang. Dog skal du alligevel sætte 2-3 timer af for at gå denne tur, da der er meget bakkende terræn. Ruten starter og slutter i Sandvig. På vejen rundt kommer du forbi Bornholms nordligste punkt ved Lille Fyr. Lad dig også betage af Salomons Kapel, Bornholms største sø Opalsøen og Store Fyr.

3

Kyststien fra Gudhjem til Svaneke

Kyststien starter i en af Bornholms mest charmerende byer Gudhjem og slutter i betagende Svaneke, som er en af Danmarks smukkeste købstader. På rutens 17,5 km kommer du til at gå på noget af Bornholms allersmukkeste kyststrækning. På turen kommer du til at forstå hvorfor Bornholm er så populær en vandredestination. Fra Gudhjem havn til Svaneke finder du nogen af Danmarks mest imponerende naturfænomener som fx. Randkløve skår og Cobra-stien.

Tema
Oplev vinterøen Bornholm
Tema
Alt om vandreture på Bornholm
Tema
Oplev 10 storslåede vinteraktiviteter for alle aldre i naturen
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00