Rønne - oplev keramikkens og håndværkets by

Rønne er Bornholms største by og øens hovedstad - og det er her, at du typisk ankommer med fly eller færge fra det øvrige Danmark.

Få vores tips til oplevelser og seværdigheder her.

Et hav af nye oplevelser: Opdag og oplev porten til Bornholm

Den bornholmske hovedstad Rønne har eksisteret som købstad siden 1327 og har i dag knapt 14.000 indbyggere. Her kan du opleve keramik i særklasse og håndværk af høj kvalitet.

Ankommer du med færge til Bornholm fra Ystad i Sverige eller fra Køge syd for København, stævner du ind i Rønne havn ved foden af Sct. Nicolai Kirke til en verden fuld af nye oplevelser.

Du kan også rejse med fly til Bornholm – flere fly fra København, Billund, Aalborg og Sønderborg lander i Bornholms lufthavn, et par kilometer udenfor byen.

Oplevelser og seværdigheder i og nær Rønne

Rønne er kendt for keramik og håndværk. Besøg keramikmuseet Hjorths Fabrik fra 1859 med klassisk keramik, mens Mie Mølgaard Ceramics fortolker keramikken lidt mere moderne.

Tag børnene med og se de spændende udstillinger på Bornholms Museum eller på Bornholms Forsvarsmuseum. Vil I slappe af, så tag på en af de bynære strande – eller gå en tur langs Den Grønne Ring rundt om Rønne.

 

Besøg disse spændende seværdigheder i og nær Rønne
Få tips til at se naturen i og nær Rønne på en helt ny måde

Overnatning i Rønne: Her kan du sove godt

Efter en dag med mange oplevelser har du brug for et sted at sove. Såvel i Rønne som lidt uden for byen finder du hyggelige hoteller, pensionater og sommerhuse.

Er du til camping, kan du vælge mellem flere campingpladser eller prøv vandrerhjemmet tæt på en af byens grønne oaser, Galløkken. Få en oversigt over overnatningsmuligheder længere nede.

Her kan du få noget at spise og drikke – spisesteder i og nær Rønne

I Rønnes mange spisesteder kan du nyde et lækkert måltid mad eller blot få noget at drikke. Blandt de mange restauranter, caféer, værtshuse, barer med mere finder du sikkert lige det, du har lyst til.

Og et par kilometer udenfor byen, inviterer blandt andet Arnager røgeri indenfor til lækre bornholmske fiskespecialiteter.

Overnatningsmuligheder i og nær Rønne
Find spisesteder i og nær Rønne her

Her kan du tage på shopping

Snellemarkcenteret er navnet på Rønnes og øens største indkøbscenter. Mange store og små butikker inviterer dig til at købe ind – og i gågaden i centrum af byen ligger blandt andet Rønne apotek.

Det sker: Rønne har et rigt kulturliv

På Danmarks ældste teater, Rønne Theater fra 1823, kan du året igennem se forestillinger for både voksne og børn.

Er du til musik og kultur, besøg Rønnes mange spillesteder, fremfor alt Musikhuzet på Store Torv, med mange begivenheder og events.

Her kan du shoppe i og nær Rønne
Få inspiration til events og begivenheder i Rønne og på Bornholm

Har du brug for mere praktisk information?

Vil du vide mere om, hvad der sker i og nær Rønne? Har du brug for kort eller brochurer om Rønne og Bornholm? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, følg med på vores facebook-side, download vores app eller kontakt Bornholms Turistinformation for at få mere nyttig information til planlægning af din næste ferie.
Her får du hjælp: Kontakt Bornholms Turistinformation
Få Bornholm på din telefon
Download vores app
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00