}

Køppe Contemporary Objects & Michael Geertsen Ceramic Studio

Galleri og Keramik værksted

Køppe Contemporary Objects i Nexø er et nystartet, internationalt galleri, der huser et selektivt udvalg af skulpturelle objekter og smykker i træ, metal, glas og keramik fra en stribe førende danske kunsthåndværkere. Bag galleriet står Bettina Køppe, der efter 20 år i København valgte at flytte galleriet til Bornholm, fordi kunstnermiljøet på klippeøen er helt unikt – bl.a. i kraft af titlen som World Craft Region.

Michael Geertsen har indrettet sit studio og værksted i samme bygning. Michael Geertsen er en af Danmarks førende keramikere og repræsenteret på museer verden over, bl.a. i London og New York.

Michael Geertsen er denne sommer i gang med et større udstillingsprojekt i samarbejde med Hjorths Fabrik. Med udgangspunkt i 100 år gamle gipsforme skaber Geertsen nye værker i samspil med Hjorths historiske værker. For at opnå de ’rigtige’ resultater, bliver værkerne brændt i tønde på gårdspladsen. Der ligger et større kunstnerisk research arbejde bag de nye værker, som vil blive formidlet til værkstedets gæster. Udstillingen vil blive vist hele 2021 på Bornholms Museum.

Social:

Info

Åbningsperiode

2020

Åbningstider

Lørdag 11-17

søndag 11-17

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Tlf. +45 4092 2395

E-mail info@contemporary-objects.com

Web contemporary-objects.com

Nordvangen 2

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00