Gårdbutik med havtorn hos Høstet

Høstet - Havtorn Bornholm

Hos HØSTET handler det om havtorn, økologi og rene råvarer og man kan både gå en tur i havtornplantagen på Fløjlegård og handle i gårdbutikken. Havtorn er ikke bare havtorn!

HØSTET, der drives af Mads og Camilla Meisner, plantede de første havtorn-stiklinger i 2010 og siden da er både plantagen og udvalget af egne produkter vokset.

Gårdbutik og plantage:

I finder både produkter, som bliver fremstillet i deres eget produktionskøkken på Fløjlegård f.eks. havtornmarmelade, havtornsaft, havtornsirup mm., samt produkter, som laves i samarbejde med andre producenter på Bornholm og i resten af Danmark, her er det f.eks. snaps, øl og sæbe.

Gårdbutikken og plantagen åbner til Påske.

Find åbningstider på hjemmesiden HER.

Rundvisning mm.

Det er muligt at booke rundvisning og smagsprøver for grupper på min. 15 personer.  Her fortæller parret om arbejdet med at etablere Danmarks første havtornplantage og starte en fødevareproduktion. Om at havtorn botanisk set er en nød med en frugtsats rundt om og at man skal sørge for at have både han og hun buske, samt noget af deres erfaringer med denne spændende råvare. Der serveres smagsprøver på havtornmarmeladen til ost og kiks, samt havtornslushice og måske en lille tår af en kold havtornøl fra Small Batch eller en smagsprøve på havtorn gin og likør.

Nyheder:

Havtornblad-te er på vej tilbage på hylden og der kommer endda en lille te-serie med base i de dejlige havtornblade.

Der er også en skøn solcreme SPF30, der er udviklet med havtornkerneolie og havtornsaft. Den er dejlig at bruge i ansigtet, hvor den både beskytter og plejer uden af fedte.

I løbet af foråret 2023 kommer der også en dejlig havtornshampoo og havtornsæbe, der begge er udviklet med masser af ren havtornsaft, som er fuld af gode olier og antioxidanter.

Vi arbejder hele tiden på nye spændende produkter og tiltag, så følg med på vores Facebook eller Instagram, hvor vi oftest opdaterer om nyheder eller hold øje med webshoppen.

 

Find inspiration og opskrifter med havtorn her.

Social:

Gårdbutik hos HØSTET Havtorn fra HØSTET Havtornkage
Havtornsnaps

Information

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 5354 2124

E-mail mads@hoestet.dk

Web hoestet.dk

Adresse

Ibskervej 34

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00