Høstet - Havtorn Bornholm

Hos HØSTET handler det om havtorn, økologi og rene råvarer og man kan både gå en tur i havtornplantagen på Fløjlegård og handle gårdbutikken. Havtorn er ikke bare havtorn!

HØSTET, der drives af Mads og Camilla Meisner, plantede de første havtorn-stiklinger i 2010 og siden da er både plantagen og udvalget af egne produkter vokset.

Gårdbutik og plantage:

I finder både produkter, som bliver fremstillet i deres eget produktionskøkken på Fløjlegård f.eks. havtornmarmelade, havtornsaft, havtornsirup mm., samt produkter, som laves i samarbejde med andre producenter på Bornholm og i resten af Danmark, her er det f.eks. snaps, øl og sæbe.

Gårdbutikken og plantagen åbner til Påske og er herefter åbent nogle dage hver uge frem til efteråret.

Find åbningstider på hjemmesiden.

Rundvisning mm.

Det er muligt at booke rundvisning og smagsprøver for grupper på min. 15 personer.  Her fortæller parret om arbejdet med at etablere Danmarks første havtornplantage og starte en fødevareproduktion. Om at havtorn botanisk set er en nød med en frugtsats rundt om og at man skal sørge for at have både han og hun buske, samt noget af deres erfaringer med denne spændende råvare. Der serveres smagsprøver på havtornmarmeladen til ost og kiks, samt havtornsaft og den økologiske havtornøl, Altid Sommer, der er brygget af Svaneke Bryghus.

Nyheder:

Havtornblad-te er tilbage på hylderne, lige så længe vi kan følge med og her er flere andre nye lokale produkter, ikke alle med havtorn, men meget lokale.

Vi arbejder hele tiden på nye spændende produkter og tiltag, så følg med på vores Facebook eller Instagram, hvor vi oftest opdaterer om nyheder eller hold øje med webshoppen.

 

Find inspiration og opskrifter med havtorn her.

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 5354 2124

E-mail mads@hoestet.dk

Web hoestet.dk

Adresse

Ibskervej 34

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00