HØSTET - Havtorn Bornholm

Hos HØSTET handler det om havtorn og man kan både gå en tur i havtornplantagen på Fløjlegård og handle gårdbutikken. Havtorn er ikke bare havtorn!

HØSTET, der drives af Mads og Camilla Meisner, plantede de første havtorn-stiklinger i 2010 og siden da er både plantagen og udvalget af varer vokset.

Gårdbutik og plantage:

I finder både produkter, som bliver fremstillet i deres eget produktionskøkken på Fløjlegård f.eks. havtornmarmelade, havtornsaft, havtornsirup mm., samt produkter, som laves i samarbejde med andre producenter på Bornholm og i resten af Danmark, her er det f.eks. snaps, øl og sæbe.

Gårdbutikken og plantagen er åben på hverdage, mellem 15 og 17 og de weekender, hvor det store flag ved vejen er oppe og det er i perioden mellem påske og efterårsferien.

Rundvisning mm.

Det er muligt at booke rundvisning og smagsprøver for grupper på min. 15 personer.  Her fortæller parret om arbejdet med at etablere Danmarks første havtornplantage og starte en fødevareproduktion. Om at havtorn botanisk set er en nød med en frugtsats rundt om og at man skal sørge for at have både han og hun buske, samt noget af deres erfaringer med denne spændende råvare. Der serveres smagsprøver på havtornmarmeladen til ost og kiks, samt havtornsaft og den økologiske havtornøl, Altid Sommer, der er brygget af Svaneke Bryghus.

Nyheder:

Som noget nyt præsenterer HØSTET i år en te, lavet på de tørrede blade fra havtorn-busken. Teen har en rund og mild smag og kan nydes både kold og varm. Dette runder næsten målet om at anvende alle dele af busken af og de sidste tiltag på dette område præsenteres i gårdbutikken til sommer og hvis ikke i kommer forbi her, kan i følge med på webshoppen.

 

Find inspiration og opskrifter med havtorn her.

Social:

Information

Adresse:

  • Ibskervej 34
  • 3730 Nexø
  • Fløjlegård

Kontakt:

Tags: Gourmet, Shopping

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00