Rønne Theater

Oplev Rønne Theater - et smukt, gammelt teater i den gamle bydel i Rønne.

Rønne Theater emmer af ægte bornholmsk teaterkultur
Tag plads i én af de røde stole, og du sidder midt i 194 (!) års bornholmsk teaterkultur. Rønne Theater har været i brug siden 1823 og er det dagligt. Rønne Theater er landets ældste teater og vidner om en rig teatertradition på Bornholm, bl.a. med stykker, der er skrevet og opført på bornholmsk. I dag er teatret hjemsted for Bornholm egnsteater, og bruges bl.a. af Bornholms Teater, lokale teater-amatører, til turnéteater-forestillinger og en dramaskole for øens børn.

Bornholms Teater
Bornholms Teater er Bornholms egnsteater. Bornholms Teaters ambition er at tilbyde teaterkunst af højeste kvalitet, med solid forankring i bornholmsk kultur – ved at være bornholmernes teater! Denne ambition forfølges gennem produktioner af teaterforestillinger, der sætter bornholmske temaer i centrum, og gennem samarbejder med lokale foreninger, institutioner og kunstnere på Bornholm.
Bornholms Teater blev etableret i 2005 og er bosat på det historiske Rønne Theater fra 1823. Det indgår i et aktivt og tæt samarbejde med Rønne Theater, Teaterforeningen Bornholm og Bornholms Dramaskole om at præsentere et rigt og varieret udbud af teaterforestillinger, teaterundervisning og andre kulturaktiviteter til bornholmerne.

Handicapvenlig attraktion
Adgang for kørestole: Ja *
Handicapparkering: Nej
Handicaptoilet: Ja
Handicapelevator: Ja

* I den store sal er der af brandsikkerhedshensyn kun plads til 2 kørestole per forestilling. Nogle forestillinger gennemføres i foyer og/eller i den lille sal, hvor der er plads til flere kørestole.

Praktisk Information

Adresse:

  • Teaterstræde 2
  • 3700 Rønne

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00