Fredensborg Badehotel

Vores firestjernede hotel ligger i et naturskønt område på Rønnes sydlige kyst direkte ud til Østersøen og tilbyder en afslappet stemning, med en blanding af klassisk dansk design og bornholmsk kunsthåndværk.

Det tidligere Radisson Blu Hotel Fredensborg på Strandvejen i Rønne er genåbnet som Bornholms “nye” badehotel 1. maj 2017. Hotellet har gennemgået en omfattende renovering. Glæd dig til smukke nye værelser med en imponerende udsigt over Østersøen og gourmetmad i topklasse. Fredensborg Badehotel byder også på den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Er du til ekstra gode vine, så er Fredensborg Badehotel også noget for dig. Vinkælderen har et rigt udvalg af udsøgte vine. Sæt dig godt til rette i de komfortable stole i restauranten, kast et blik ud på den vidunderlige havudsigt og lad dig forkæle med lækkerier.

Restaurant med havudsigt

Fredensborg Badehotels nye restaurant har skøn havudsigt – på de mange lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Det giver dig mulighed for at tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Her kan i slappe af efter en lækker middag, høre havets bølgeskvulp og se solen gå ned foran jer. Det er ferie! Prøv også den berømte fiskebuffet, som afholdes fast hver uge.

Bornholms hyggelige hovedstad

Fredensborg Badehotel ligger på Strandvejen i Rønne. Lige foran hotellet går en skovsti ind til Rønne centrum. Oplev Bornholms hovedstad. Glæd dig til et hyggeligt torveliv fyldt med liv, historiske købmandsgårde, sjove butikker og spændende museer.

Lejligheder, suiter og dobbeltværelser med havudsigt

Fredensborg Badehotels nye indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som også er kendt for sin glaskunst. Værelsernes indretning er inspireret af havet og Bornholms natur.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingboksen på Bornholmhotels hjemmeside. Du er altid velkommen til at maile info@teambornholm.dk – eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode råd til skønne feriedage på Bornholm. Vi sørger også gerne for at bestille dine færgebilletter til en fordelagtig pris.

Social:

Anmeldelser:

Information

Adresse:

  • Strandvejen 116
  • 3700 Rønne

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00