Hammershus Besøgscenter

Oplev Hammershus som du aldrig har gjort det før fra Hammershus Besøgscenter.

Hammershus Besøgscenter

I marts 2018 åbnede Hammershus Besøgscenter. Besøgscentret er bygget, så det føjer sig ind i landskabet cirka 200 m øst for Hammershus og adskilt fra borgen af en kløft.

Fra Besøgscentret kan man se Hammershus i et helt nyt perspektiv med en helt fantastisk panoramaudsigt fra Besøgscentrets store vinduer.

BobbaBella
I juli 2018 åbner også BobbaBella i besøgscentret – en familierestaurant som er skabt af folkene bag blandt andet restaurant Kadeau og Nordlandet. Det vil både være muligt at nyde maden i besøgscentret eller få det med som take away.
→ Læs mere om familierestauranten her.

Hammershus udstilling
Det er i besøgcentret muligt at se en udstilling om Hammershus. Udstillingen er lavet i samarbejde med Museum Sydøstdanmark og giver dig mulighed for at lære den helt utrolige historie som borgruinen gemmer på.

→ Læs mere om Hammershus borgruin her

Handicapvenlig besøgscenter
Besøgscenteret kan uden problemer nås af kørestolsbrugere og gangbesværede. Der er kombineret bus- og handicapparkering ved indgangen til besøgscenteret. Der er plads til kørestolsbrugere i besøgscenteret og der er handicaptoilet.

Besøgscenteret og parkeringsforhold

 

Selve adgangen til besøgscenteret er gratis, men parkeringspladsen har fået betalingsparkering.

Regler for parkering:

  • Der er p-afgift for biler på den nye store p-plads fra lørdagen før Palmesøndag til og med efterårsferien (30 kr. for seks timer)
  • Betal enten med app’en EasyPark eller ved automaterne (indtast bilens registreringsnummer og betal med mønter eller kreditkort, billetten behøves ikke at ligge i bilens forrude)
  • Den lille parkeringsplads forneden er KUN til busser og handicapparkering
  • Gratis parkering ved Hammersholm

Information

Åbningstider:

  • 3. september - 21. oktober: Besøgscenter og butik: Hver dag kl. 10.00 - 17.00 - BobbaBella: Mandag - Søndag kl. 11.00-15.30

Adresse:

  • Slotslyngvej 9
  • 3770 Allinge
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00