Hammershus Besøgscenter

Oplev Hammershus som du aldrig har gjort det før fra Hammershus Besøgscenter. I besøgscenteret finder du også Restaurant Solveig og Brohuset butik og Café.

Hammershus Besøgscenter

I marts 2018 åbnede Hammershus Besøgscenter. Besøgscenteret er bygget, så det føjer sig ind i landskabet cirka 200 m øst for Hammershus og adskilt fra borgen af en kløft.

Fra besøgscenteret kan man se Hammershus i et helt nyt perspektiv med en helt fantastisk panoramaudsigt fra bygningens store vinduer.

Hammershus udstilling

Det er i besøgscenteret muligt at se en udstilling om Hammershus. Udstillingen er lavet i samarbejde med Museum Sydøstdanmark og giver dig mulighed for at lære den helt utrolige historie som borgruinen gemmer på.

→ Læs mere om Hammershus borgruin her

Handicapvenlig besøgscenter

Besøgscenteret kan uden problemer nås af kørestolsbrugere og gangbesværede. Der er kombineret bus- og handicapparkering ved indgangen til besøgscenteret. Der er plads til kørestolsbrugere i besøgscenteret og der er handicaptoilet.

Brohuset og Restaurant Solveig

I besøgscenteret finder du Brohuset, som er en butik og café, samt Restaurant Solveig, hvor du kan få traditionelt dansk smørrebrød og bla. fiskefilet og frikadeller til børnene – alt sammen udtænkt af holdet bag Michelin-restauranten Kadeau.

→ Læs mere om Restaurant Solveig

Kom indenfor i Hammershus Besøgscenter

Besøgscenteret og parkeringsforhold

 

Selve adgangen til besøgscenteret er gratis, men parkeringspladsen har fået betalingsparkering.

Regler for parkering:

  • Der er p-afgift for biler på den nye store p-plads fra lørdagen før Palmesøndag til og med efterårsferien (30 kr. for seks timer)
  • Betal enten med app’en EasyPark eller ved automaterne (indtast bilens registreringsnummer og betal med mønter eller kreditkort, billetten behøves ikke at ligge i bilens forrude)
  • Den lille parkeringsplads forneden er KUN til busser og handicapparkering
  • Gratis parkering ved Hammersholm

Information

Åbningsperiode

Åbner 4. april 2020

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Priser

Adgang til selve besøgscenteret er gratis HUSK: Der er parkeringsafgift (i tidsrummet fra lørdagen før palmesøndag til og med efterårsferien) på DKK 30,- på den store p-plads (App'en "EasyPark" eller automater, indtast bilens nummerplade og betal) Den lille p-plads er KUN til busser og handicap-parkering Parkér gratis ved Hammersholm og gå ca. 500 meter

Kontakt

Tlf. +45 3173 1914

E-mail hammershus@kadeau.dk

Web brohusethammershus.dk

Adresse

Slotslyngvej 9

3770 Allinge

Vigtig information

Adgang til selve besøgscenteret er gratis

HUSK:

Der er parkeringsafgift (i tidsrummet fra lørdagen før palmesøndag til og med efterårsferien) på DKK 30,- på den store p-plads (App’en “EasyPark” eller automater, indtast bilens nummerplade og betal)
Den lille p-plads er KUN til busser og handicap-parkering
Parkér gratis ved Hammersholm og gå ca. 500 meter

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00