Grønbechs Gård, Bornholms Center for Kunsthåndværk

Grønbechs Gård er et unikt udstillings- og kulturhus i hjertet af Hasle.

Grønbechs Gård – Bornholms Center for Kunsthåndværk
Grønbechs Gård er en gammel købmandsgård på 1.500 kvadratmeter fordelt på 3 etager. Grønbechs Gård er nænsomt sat i stand og byder på skiftende interessante udstillinger inden for kunsthåndværk. Grønbechs Gård er et centralt sted at starte for at få et godt indblik ind i den bornholmske lange tradition for fantastisk kunsthåndværk. Bygningen er i sig selv seværdig, og øverst fra “Lanternen” kan man opleve en flot udsigt ud over havet og byens tage.

Kunst af høj kvalitet
I syv store rustikke rum med fritliggende bjælker og stolpeværk udstilles aktuelt kunsthåndværk af høj kvalitet inden for tekstil, glas, keramik, træ og metal fra såvel Bornholm samt ind- og udland.

 

ACAB – Arts & Crafts Association Bornholm
Grønbechs Gård danner også rammen om medlemmer af kunsthåndværker-sammenslutningen ACAB – “Arts & Crafts Association Bornholm” – en kvalitetscensureret sammenslutning med 60 medlemmer, fordelt på flere fagområder – keramik, glas, tekstil, metal og træ.

Sæsonen på Grønbechs Gård
I løbet af sæsonen arrangerer Grønbechs Gård forskellige events, workshops og koncerter. Grønbechs Gård tilbyder fx familieworkshops hele sommeren, hvor familier sammen med husets formidler kan være kreative med forskellige materialer og teknikker. Hele året samarbejdes der også med private og offentlige virksomheder om møder, seminarer og lignende.

Butikken på Grønbechs Gård
Grønbechs Gård har også en lille, fin butik, hvor mange af husets kunsthåndværkere er repræsenteret. Du behøver ikke at betale entré for at handle i butikken – eller blot se på varerne. Der er også mulighed for en god kop kaffe.

Grønbechs Gård – nem adgang for kørestolsbrugere
Grønbechs Gård har alle faciliteter for kørestolsbrugere – du kan endda komme helt op i ‘Lanternen’ og nyde den flotte udsigt!

Social:

Information

Åbningstider:

  • Hver dag kl. 10-17

Adresse:

  • Grønbechs Gård 2-8
  • 3790 Hasle

Kontakt:

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00