Grønbechs Gård

Grønbechs Gård er et unikt udstillings- og kulturhus i hjertet af Hasle.

Grønbechs Gård – Kunsthal
Grønbechs Gård er en gammel købmandsgård på 1.500 kvadratmeter fordelt på 3 etager. Grønbechs Gård er nænsomt sat i stand og byder på skiftende interessante udstillinger af kunsthåndværk. Grønbechs Gård med tilnavnet ‘Kunsthal’ er nu et centralt sted for kunsthåndværk, fotografi, maleri og skulptur på Bornholm. Bygningen er i sig selv seværdig, og øverst ses fra “Lanternen” en flot udsigt over byens tage og havet.

Kunst af høj kvalitet
I syv store rustikke rum med fritliggende bjælker og stolpeværk udstilles aktuelt kunsthåndværk af høj kvalitet inden for tekstil, glas, keramik, træ og metal fra såvel Bornholm samt ind- og udland. Børnene kan lave deres egne kunstværker, mens de voksne nyder de spændende udstillinger.

ACAB – Arts & Crafts Association Bornholm
Grønbechs Gård danner også rammen om medlemmer af kunsthåndværker-sammenslutningen ACAB – “Arts & Crafts Association Bornholm” – en kvalitetscensureret sammenslutning med 60 medlemmer, fordelt på flere fagområder – keramik, glas, tekstil, metal og træ.

Sæsonen på Grønbechs Gård
I løbet af sæsonen arrangerer Grønbechs Gård forskellige events, som for eksempel workshops og musik. Hele året samarbejdes der med private og offentlige virksomheder om møder, seminarer og lignende.

Butikken på Grønbechs Gård
Grønbechs Gård har også en lille, fin butik, hvor mange af husets udstillere er repræsenteret. Du behøver ikke at betale entré for at handle i butikken – eller blot se på varerne.

Grønbechs Gård – nem adgang for kørestolsbrugere
Grønbechs Gård har alle faciliteter for kørestolsbrugere – du kan endda komme helt op i lanternen og nyde den flotte udsigt!

Information

Adresse:

  • Grønbechs Gård 2-6
  • 3790 Hasle

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00