Oplev Bornholm langs kyststien

Langs hele kysten af Bornholm er der en kyststi, som du kan vandre på. Du kommer gennem mange af Bornholms større og mindre byer, men det meste af turen foregår i uforstyrret natur med en utrolig flot udsigt.

Læs mere om kyststien, og få nogle gode tips om overnatningsmuligheder og andre vigtige informationer

Så langt er der at gå

Kyststien på Bornholm følger kysten hele vejen rundt om Bornholm, og de 120 km er en dejlig måde at opleve Bornholm. På turen rundt kommer man igennem mange af Bornholms små og større byer, hvor man kan gøre ophold for natten, eller handle lidt til turen. Man vil også komme forbi Bornholms mere end 30 havne og fiskerlejer, og der vil være rig mulighed for at finde et røgeri hvor sulten kan stilles. Det meste af turen foregår dog i uforstyrret natur, hvor klippelandskaber og sandstrande alle tilbyder dig vide udsigter over Østersøen.

Den ene eller den anden vej rundt

Alle besøgende til Bornholm ankommer til Rønne, og herfra kan turen rundt om Bornholm gå den ene eller den anden vej. Kom indenfor hos Bornholms Velkomstcenter på Rønne Havn. Her kan du få masser af gode råd med på vejen, og evt. købe en guide til Kyststien.

Kyststien på Bornholm i syv afsnit

Vi har valgt at dele hele kyststien på Bornholm op i syv forskellige afsnit. Nogle er lidt sværere at gå, andre er lettere. For hvert afsnit finder du en rutebeskrivelse og andre vigtige informationer. Du kan med fordel downloade vores app, som giver dig en masse tips om relevante overnatningssteder og forplejningsmuligheder, når du er undervejs.
Kyststien: Fra Rønne til Hasle
Kyststien: Fra Hasle til Sandvig
Kyststien: Fra Sandvig til Gudhjem
Kyststien: Fra Gudhjem til Svaneke
Kyststien: Fra Svaneke til Snogebæk
Kyststien: Fra Snogebæk til Boderne
Kyststien: Fra Boderne til Rønne

App: Bornholm

Hele Bornholm som en app - her kan du downloade app'en og bruge alle informationer fra hjemmesiden som et offline opslagsværk.

Overnatning langs og vejledning om kyststien på Bornholm

Går du langs kyststien, så er der en række overnatningssteder, hvor du kan overnatte, inden du går videre på næste afsnit af kyststien. Hos de enkelte steder kan du også få mere information om kyststien. Husk også de mange shelters i naturen, som du også kan benytte dig af og som du finder i app'en.

App: Shelter på Bornholm

Med dette program i lommen kan du nu let og hurtigt finde og favorisere de sheltere og overnatningspladser, du ikke vidste hvor var. Med piktogrammer og rutevejledninger bliver naturen ikke lettere tilgængelig. Der er lige så højt til loftet, som man kan tænke sig til, og bålet går ikke ud, før du gør.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00