Lykkelund Gedemejeri

Økologisk gårdmejeri med produktion af is og ost. Gårdbutik med café og mange klappevenlige geder. Børnevenlig besøgsgård med en masse dejlige dyr. Ud over gederne har vi Kune Kune grise, æsler, lam, marsvin, påfugle, perlehøns og en masse forskellige ænder samt hunde og katte. Vi har også lavet en dejlig naturlegeplads og vores besøgende er velkomne til at medbringe en madkurv og bruge nogle hyggelige timer på gården.

Vi er et lille Gedemejeri, der producerer håndværksoste fremstillet af mælk fra egne økologiske geder. Vi producerer også en fremragende is af gedemælken, som allerede er berømt på Bornholm. Besøg vores hyggelige gårdbutik hvor du ud over ost og is også kan købe frossent gedekød, gedespegepølser og forskellige bornholmske specialiteter. I cafeen kan du  nyde en god kop kaffe med vores hjemmebagte kager f.eks  vores cheesecake eller æbletærte med is.

Fra 2020 har vi udvidet med besøgsgård hvor vores gæster i ro og mag kan gå rundt og nyde alle dyrene og dyrebørnene. Der er mulighed for at komme i nærkontakt med geder, grise, æsler, lam, og marsvin mens alle vores fugle går frit og derfor må nydes på afstand. I år er besøgende også velkomne til at medbringe egen madkurv og nyde den rundt i haven – bordene ved cafeen er dog forbeholdt vores cafe gæster. Vi har også lavet en naturlegeplads med masser af mulighed for at boltre sig.

Bæredygtige fødevarer

I vores fødevareproduktion har vi gjort tiltag til at kunne tilbyde dig bæredygtige bornholmske fødevarer. Vi optimerer energikilder, produktionsmetoder, affaldssortering og og ressourceforbrug. Læs mere på vores hjemmeside eller spørg os direkte.

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

Lukket

Fredag

Lukket

Lørdag

14:00-17:00

Søndag

14:00-17:00

Kontaktinformationer

Tlf. +45 2275 9313

E-mail lykkelund@gedemejeri.dk

Web gedemejeri.dk

Adresse

Krækketsvej 3

3760 Gudhjem

Vi bor tæt på Østerlars

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00