Karamel Kompagniet Gudhjem

Når munden lukker sig om en himmelsk smag, gør øjnene tit det samme. Et kort øjeblik er man lige her. Lige nu. Verden går videre, men tit sker det, at man ret hurtigt søger tilbage – og hånden rækker ud efter en ny karamel! Karamel Kompagniet er historien om et arvestykke fra 1894. En slidt kogebog, repareret med tape og med små håndskrevne noter. Det er historien om sansernes hukommelse, især når det gælder dufte. Det er Anna Knightbridges historie. Stifteren af Karamel Kompagniet. Bygget på mormors kogebog fra 1894 med opskriften på karameller. Hver gang skal det være som en gave, du glæder dig til at åbne. Hver gang skal det kunne smages, at vi har gjort os umage til mindste detalje.

Det er barndomsmindernes søde duft af karamelliseret sukker, smør og fløde, når mormor selv stod i køkkenet hjemme i England, og den lille Anna så til. Det er den kærlighed mormor rørte ned i kobbergryden, så karamellerne blev bløde uden at miste bid.

Det er alt dét, som Anna giver videre, og som er drivkraften bag Karamel Kompagniet.

Der er langt fra England til Bornholm, hvor Anna Knightbridge åbnede den første butik i Gudhjem i 2004. Men der er ingen afstand mellem kærlighed og karameller.

Mød os også i Rønne på Borgmester Nielsens Vej 24

I Gudhjem kan du opleve karamelskydning, som er en konkurrence for børn og voksne. Find dato for karamelskydning ved at spørge i butikken i Gudhjem eller tjek eventkalenderen hos Destination Bornholm. Til nu og her behov – inviterer vi dig ind på vores online shop webshop.

Meningen med det hele er stadig som fra begyndelsen. Karamel Kompagniet er sat i verden for at skabe nærvær gennem smagsoplevelser. Hver eneste karamel skal være forbundet med forventningens glæde, som når man pakker en gave op. Hver eneste karamel skal fylde så meget i munden, at det kan smages, at man har gjort sig umage. At der er lagt liv og sjæl i hver eneste lille bid.

Alt hvad der kommer fra Karamel Kompagniet er rørt med hjertet og er en hyldest til det gode håndværk. Alt er gjort med ansvar og respekt for den natur, som skal gå i arv til de næste generationer. Det er en glæde og en værdi som dagligt sendes videre ud i verden fra Bornholm. Med kærlighed fra Anna.

Social:

:

https://www.tripadvisor.dk/ShowUserReviews-g1949996-d2250268-r758826915-Karamel_Kompagniet_A_S-Gudhjem_Bornholm.html

Info

Åbningsperiode

Åbningstider

Åbningstider

Marts - maj - alle dage 9.00 - 18.00

Juni - alle dage 9.00 - 20.00

Juli - alle dage 9.00 - 22.00

August - alle dage 9.00 - 21.00

September - oktober - alle dage 9.00 - 18.00

Uge 42 - efterårsferien - alle dage 9.00 - 19.00

Sidste åbningsdag 9.00 - 17.00

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Jeg vil ikke bare give dig verdens bedste gourmetkarameller.

Jeg vil fortælle en historie. Den bygger på et arvestykke fra 1894 – min mormors slidte kogebog med opskriften på karameller. Det er mine barndomsminder fra hendes køkken hjemme i England, jeg gerne vil give videre. Det er den søde duft af karamelliseret sukker, smør og fløde og al den kærlighed mormor hun rørte ned i kobbergryden, så karamellerne blev bløde uden at miste bid.

Det er dét, jeg har taget med mig til Bornholm, hvor jeg grundlagde Karamel Kompagniet i 2004.

Hver gang skal det være som en gave, du glæder dig til at åbne.

Hver gang skal det kunne smages, at vi har gjort os umage til mindste detalje.

Kontakt

Tlf. +45 5644 2255

E-mail mail@karamelkompagniet.dk

Web karamelkompagniet.dk

Adresse

Holkavej 2

3760 Gudhjem

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00