Artikel

TV2 ‘Korpset’ på Bornholm

12 kendte danskere skal igennem jægerkorpsets træningsprogram for elitesoldater. I 4. sæson af programmet foregår øvelserne på Bornholm.

Billeder taget af: Lars E./TV 2

Bo Hamburger, Cecilie Lind, Christel Pixi, Daniel Svensson, David Owe, Dina Thorslund, Frederik Nonnemann, Mazen Ismail, Rikke Hørlykke, Sarah Bro, Sophie Fjellvang-Sølling og Søren Vejby. Disse 12 kendte danskere medvirker i 4. sæson af TV2 programmet Korpset – som denne gang tager os med til Bornholm. Deltagerne er både kvinder og mænd – men de er ikke alene med, fordi de er kendte – de er med, fordi de har en styrke, der gør, at de har en chance for at gennemføre det benhårde forløb.

I løbet af otte dage skal de gennemgå og prøve kræfter med et benhårdt træningskursus, hvor øvelserne normalt gennemføres af jægerkorpsets elitesoldater i Forsvaret.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af TV 2 (@tv2danmark)

Programserien instrueres af tidligere elitesoldater i forsvarets jægerkorps Thomas Rathsack, Rune Danielsen og Erik B. Jørgensen. Overlæge Anders Damm-Hejmdal holder øje med aspiranternes fysiske og mentale helbred under hele programforløbet.

Bornholms natur danner rammen

4. sæson af TV2-programmet ‘Korpset’ sendes i marts og april 2021 (hver mandag aften kl. 20 på TV2 eller når det passer dig på TV2 Play) og tager deltagerne med ud i den bornholmske natur. Her skal de gennemføre nogle øvelser for at prøve at sætte sig ind i at være specialstyrkesoldat – og for at afprøve deres egne fysiske og mentale grænser.

Blandt andet er aspiranterne ved Opalsøen, som er et tidligere granitbrud på Nordbornholm, Himalayaklippen og vandet i Vang Granitbrud (ligeledes på Nordbornholm) samt Nexø havn. Derudover kommer holdet til Dueodde strand og bunkerne på Dueodde, som er et levn fra Anden Verdenskrig.

Nordeuropas største borgruin Hammershus, det maleriske fiskerleje Helligpeder, samt skovområdet Rø Plantage og det flotte Hammerfyr på Hammerknuden er også en del af kulissen for programmet.

Skal du også prøve kræfter med Bornholms natur?

Har du selv lyst til at gå i Korps-aspiranternes fodspor, selvom du ikke er elitesoldat eller topidrætsudøver? Så prøv kræfter med den bornholmske natur i dit eget tempo. Er du til outdoor sport, kan du på en aktiv ferie på klippeøen prøve klippeklatring, sejle i havkajak, dykke i havet udenfor Bornholm og meget mere.

 

Disse virksomheder tager dig med ud på en aktiv ferie på Bornholm - der er et væld muligheder.

Hos flere af de nedenstående steder, kan du booke en instruktør med - og i modsætning til jægerkorpsets optagelsesprøve, må aktiviteterne her gerne være sjove og du må gerne nyde dem i den fascinerede bornholmske natur .

1

Action Tour Bornholm

Tag på oplevelser med Action Tour Bornholm.

2

Klatring Bornholm

Prøv enestående klatre og rappelle-aktiviter ved Opalsøen

3

Go Bornholm

Uanset om du er til fart over feltet eller til mere rolige aktiviteter, giver GoBornholm dig mulighed for at opleve Bornholm på en aktiv måde.

4

Tejn IF

Tejn IF arrangerer en del løb på Bornholm

5

Diveline

Maritimt oplevelses- og dykkercenter, som siden 2007 har uddannet dykkere og leveret oplevelser over og under vandet.

6

Eastwind Surfcenter

Her kan du lære windsurfing, kitesurfing og Stand Up Paddlesurfing

7

Nature Park Bornholm

Prøv Aktivitetsparken Nature Park Bornholm udenfor Gudhjem.

8

Rideture Bornholm

Rideture for enhver smag. Vi rider omkring Hammershus Borgruin og på de omkringliggende arealer, heriblandt Slotslyngen og Hammerknuden.

9

Paddle Bornholm

Lej en kajak eller book en guidet tur i havkajak. Tryg og sikker i havkajak på Bornholm året rundt.

10

Bornholm Fiskeguide

Få den bedste fiskedag på Bornholm med en certificeret lystfiskeguide.

11

Trailcenter Bornholm

Prøv kræfter med det bornholmske urfjeld i Almindingen, hvor du finder hele 17 mountainbikespor med fokus på sjove og udfordrende nedkørsler.

12

Etape Bornholm

Du får det hele med Etape Bornholm. Sandet, klipperne, bjergene, skovene, byerne. En unik løbeoplevelse, hvor du løber en maraton over 5 dage.

13

Bådfart Bornholm

Boating Bornholm tager dig blandt andet med på sælsafari til Christiansø

14

Hesthavens Bådudlejning

Vi er Bornholms største båd udlejer og vi har specialiseret os i både indrettet og udstyret til fiskeri og tur sejllads.

Se 'Korpset' på TV2 Danmark her

Se alle 4 sæsoner af ‘Korpset’: Programmet sendes hver mandag kl. 20 på TV2 eller når det passer dig på TV2 Play.

Tema
Deltag i disse løb på Bornholm for store og små
Tema
Prøv kræfter med Klatring på Bornholm
Tema
Få mere at vide om outdoor muligheder på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00