Dueodde Strand

Tag til Dueodde strand - Bornholms mest berømte strand.

Dueodde strand – med sand så fint
Dueodde strand er en af Europas bedste sandstrande. Sandet på Dueodde strand er indbydende og ultrafint – faktisk så fint, at det siges, at det har været brugt til timeglas. Vandet klart og rent – og med mange revler, så der både er lavt og dybt tæt på kysten.

Dueodde strand strækker sig over flere kilometer
Dueodde strand strækker sig over flere kilometer på begge sider af øens sydspids. Stranden starter i Snogebæk, hvor de mange sommerhusene her nærmest har deres helt egen smalle strand. Stranden bliver flere hundrede meter bred på sydspidsen af Bornholm og slutter så igen smalt ved Jomfrugård, som betragtes som nudiststrand. På den bredeste strækning er der masser af klitter og gryder, hvor du kan finde læ – og være helt uforstyrret.

 

Parkering og faciliteter
Fra parkeringspladserne på Fyrvej og Skrokkegårdsvej er der anlagt over 500 m lange træramper gennem klitterne, så det er let at tage cykel, barnevogn eller kørestol med til den smukke Dueodde strand. Vær dog opmærksom på, at ramperne kan være tilsandede og at de ender mere end 100 meter fra vandkanten.

Ved p-pladsen på Fyrvejen er der også kiosk, toiletter og busforbindelse.

Dueodde Fyrtårn på Bornholm
En tur op i Dueodde Fyrtårn vil tage pusten fra de fleste – både på grund af trapperne, men også på grund af det fantastiske kig ud over kystområdet og hele den sydlige del af Bornholm.

Prøv også denne tur

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Tlf.

E-mail

Web

Skrokkegårdsvejen 17

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00