Artikel

Top 6 over restauranter på Bornholm

Henrik Thierlein har besøgt Bornholm, og her er hans top 6 over gode restauranter på Bornholm

Henrik Thierlein

Influencer, klummeskribent og rådgiver med 25 års erfaring indenfor turisme og gastronomi

Få øer har så meget at byde på når det kommer til det gastronomiske. At rejse er at leve sagde min fellow fynbo H.C. Andersen og det havde han så evig ret i. Jeg tillader mig dog at omskrive det til at spise er at leve, så her kommer mine seks bedste måltider på gastro-øen + et wild card:

 

Top 6 Restauranter

 

1

Kadeau, Pedersker

Michelin stjernestøv på øens sydkyst omgivet af strand, hav og skov. Øens stolthed og første gourmetrestaurant i en enkelt strandpavillion med havet som nabo. Køkkenchef Nicolai Nørregaard styrer både stjernen her på øen og de to i hovedstaden.

2

Det Røde Pakhus, Rønne

Køkkenchef Daniel Kruse styrer løjerne i det smukke røde pakhus midt i Rønne. Nytænkt smørrebrød til frokost og dagligt skiftende menuer til aften. En rigtig city-restaurant midt i hovedstaden.

3

Stammershalle Restaurant, nær Gudhjem

Bindingsværk-badehotel på naturstrækningen mellem Allinge og Gudhjem med skønt sæsonbetonet køkken. 4-7 retters menu, weekendpakker og kaffe & avec i salonen med kamin mod strandvejen og havet.

4

Nordlandet Restaurant, Allinge-Sandvig

Direkte kig til Østersøen og klipperne. Vælg den 4-retters eller gå hele vejen med Nordlandsaftenen afsluttende på hotellets egen UnderBar med cocktails eller øl fra øens bryggerier. Spis, bo og hop direkte i…. dynerne!

5

Restaurant Njôrd, Svaneke

Smukkeste købmandsgårdhave med udsigt over havnen og øens absolutte feel good bistro-de-luxe hotelkøkken. Stemningen er opdateret frilandsmuseum med bl.a. dansk fanget fisk og holdning til øens økologi.

6

Restaurant Melsted, Melsted

På Restaurant Melsted Badehotel har de fokus på de fransk-nordiske teknikker og traditioner og holdet fra Molen, som her er rykket længere op på østkysten, er svært glade for fisk, skaldyr og grønt og helst fra Bornholm. Søsterrestaurant til Det Røde Pakhus og det kan smages!

Bonus: Râzapâz Vinbar & Spiseri, Rønne

Øens vildbasse i to etager midt i hovedstaden Rønne. Smovsemad fra tavlen og masser af vin på glas. Genialt! Kniber det med at gå hjem, så har ejer Patrick, lavet et lille enkelt B&B ved navn Sniva next door.

Tema
Se flere gode restauranter her
Tema
Henriks top 6 over attraktioner & shopping på Bornholm
Tema
Henriks top 6 over hoteller på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00