Artikel

Top 6 hoteller på Bornholm

Henrik Thierlein har besøgt Bornholm, og her er hans top 6 over gode hoteller på Bornholm

Henrik Thierlein

Influencer, klummeskribent og rådgiver med 25 års erfaring indenfor turisme og gastronomi

Hoteller er for mig location, location, location. Fik engang at vide af en gammel kollega, at man da ikke rejser efter bestemte hoteller. Jeg kan ikke være mere uenig. Her er mine seks must stays langs øens kyst.

 

Top 6 hoteller på Bornholm

 

1

Nordlandet, Allinge

Helt unik placering i første række til Østersøen med udsigt over klipperne med sauna-vue, state-of-the-art værelser og lejligheder i nordisk stil med ditto køkken.

2

Hotel GSH, Rønne

Green Solution House ligger i en skøn plantage udenfor Rønne og er kåret til ét af Europas 10 mest miljøvenlige hoteller. Bornholms kunst på værelserne og ø-økologi på menuen.

3

Melsted Badehotel

Nyistandsat førsteklasses badehotel i klassisk nordisk stil. Badehotellet ligger på egen strandeng i vandkanten med udsigt til hav, strand og klipper – blot en klippe-gåtur fra Gudhjem.

4

Fredensborg Badehotel, Rønne

Stort hotelkompleks midt i Rønne Plantage med badebro, spabade mod havet, fitness, paddleboards, gratis cykler og restaurant i første parket. Jeg føler mig hensat til syden!

5

Stammershalle Badehotel, nær Gudhjem

Smukt gammel bindingsværk-badehotel med mulighed for gåture langs vand og skov. Yndige værelser med solopgang over Østersøen og gennemført restaurant. Som taget ud af tv-serien Badehotellet.

6

Hotel Siemens Gaard, Svaneke

Et rigtigt byhotel i den gamle 1600tals købmandsgård ved havnen i Svaneke. Bo ud til den yndige gårdhave og spis bæredygtigt fra øens eget skatkammer med udsigt over havnen.

Tema
Se flere gode overnatningssteder her
Tema
Henriks top 6 over restauranter på Bornholm
Tema
Henriks top 6 over attraktioner & shopping på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00