Artikel

Her er 4 steder fra Christophers musikvideo “Leap Of Faith”

Har du set videoen til danske Christophers single "Leap of Faith"? Bornholm er efter musikerens eget udsagn hans favoritø i hele verden. Og det kan du tydeligt se i musikvideoen.

Hvis du ikke har set videoen, så se de flotte optagelser, som er filmet på Bornholm. Musikvideoen kørte også i baggrunden, da Christopher i slutningen af maj gæstede TV-programmet X Factor på TV 2 Danmark og sang duet med finalisten Mathilde Caffey.

Steder som Ringebakkebruddet, skoven og stranden ved Dueodde, Hammeren og Opalsøen er centrale steder i videoen, som du kan se her:

Her 4 steder, hvor Christopher er i musikvideoen "Leap Of Faith"

1

Vang Granitbrud og Nevada-klippen

I starten af musikvideoen står Christopher på toppen af Nevada-klippen i Vang Granitbrud. Nevada-klippen er den centrale klippe, som rager op midt i bruddet. Senere ser vi ham bevæge sig flere andre steder i granitbruddet.

2

Skoven ved Dueodde og Dueodde Strand

Den skov, som Christopher løber rundt i, ligger ved Dueodde. Senere ser vi ham gå langs den kridhvide sandstrand på Bornholms sydspids.

3

Aftenturen på Hammeren

Mange scener i Christophers musikvideo er optaget om aftenen på Nordbornholm, rettere sagt på Hammeren. Det er også her, at de mange flotte solnedgangsscener er optaget.

4

Opalsøen: Det gamle granitbrud

I slutningen af musikvideoen ser vi, hvordan Christopher hopper i sø, der er omgivet af lodrette klipper. Denne sø, Opalsøen, var tidligere et stort granitbrud på Nordbornholm.

Tema
Her er 7 skjulte naturperler på Bornholm, som du bør se
Tema
Elsker du at tage billeder? Her er 10 Instagram-spots på Bornholm
Tema
Gå ikke glip af disse 10 naturoplevelser på Bornholm
Tema
Ferie på Bornholm? Få inspiration til enestående oplevelser og øjeblikke her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00