Artikel

Tag på en forlænget weekend for to denne vinter

Bornholm byder altid op til en hyggelig forlænget weekend eller ferie - også om vinteren. Skift den stressede hverdag ud med ro, plads og smuk natur, og få fornyet energi

Oplev Bornholm sammen som par

Tag hurtigfærgen eller flyv til en forlænget weekendtur på Bornholm. Med ankomst torsdag aften, har I hele fredag til at udforske Bornholm og opleve den smukke og vilde natur, som danner de perfekte rammer om en hyggelig gåtur.

Der findes mange overnatningssteder i nærheden af lufthavnen og Rønne havn. Ønsker I at overnatte ude på øen eller at udforske Bornholm med bil, kan I leje en bil hos DAT eller Europcar. Bilerne står klar ved Bornholms Lufthavn og tæt på havnen i Rønne. Også med offentlig transport kan I nemt og hurtigt komme rundt på hele Bornholm. Kvalitetstid og tosomhed er nøgleordene for denne forlængede weekend på Bornholm.

3 dage på Bornholm denne vinter

Herunder kan I læse vores guide til den perfekte weekendtur
med aktiviteter for par.

 

 

Dag 1 – i afslapningens tegn

Formiddag: Nyd hinanden og en tur i spaen hos Griffen Spa Hotel, i Rønne. Kom helt ned i gear med en tur i boblebadet, varm kroppen i en af de mange saunaer eller lad fødderne slappe af i et lækkert fodbad.

Eftermiddag: Forkæl hinanden med en middag for 2 på en af Bornholms mange spisesteder. Mange restauranter holder vinteråbent og byder på lækker mad lavet ud fra sæsonens råvarer – smagen af Bornholm kan findes i hver en bid.

Aften: Få varmen i Rønne Bio. Skru op for romancen og nyd en god film i hinandens selskab.

 

 

Dag 2 – på tur i Bornholms natur

Formiddag: Der er ingen tvivl om at Bornholms natur er enestående. Med omringende klippevægge og smuk udsigt til Østersøen, vil I opleve smuk natur uanset hvor på Bornholm I begiver jer ud. Tag på tur hånd i hånd langs vandkanten på Dueodde strand. Stranden er kendt for sit meget hvide sand og står smukt i vinterlandskabet.

Eftermiddag: Midt på øen kan I gå på lede efter de store bisonokser i Almindingen, i den største skov på Bornholm. En gåtur under de smukke trækroner er en oplevelse i sig selv og byder op til en snak om alt mellem himmel og jord.

Aften: Afslut en aktiv dag med en tur til en af Bornholms mange barer. Uanset om I er til øl, vin eller drinks, har Bornholm det hele. Hvis I er til drinks på hotelværelset kan I hos Torvehal Bornholm finde lokalbrygget øl, vin af druer fra den bornholmske muld, eller spiritus som gin, vodka og whisky, med den bornholmske natur som smagsgiver.

 

 

Dag 3 – lad tænderne løbe i vand

Formiddag: Få det sidste med af Bornholms betagende natur inden hjemrejse. Med en tur til Døndalen er I garanteret et smukt og eventyrligt syn, når I finder Danmarks største vandfald.

Eftermiddag: Bornholm er stedet, hvis I er til lokalproducerede specialiteter. Blandt andet bliver lækkerier som chokolade, karameller, øl, vin og spirtus, produceret på Bornholm dagligt. Besøg Karamelleriet og se karameller blive lavet fra bunden. Kig ind i det stemningsfyldte karamelkogeri, som får enhver sød tand til at løbe i vand, når duften af de søde karameller fylder luften. Køb nogle karameller med til hjemrejsen og få den sidste smag af Bornholm med på vejen.

Hjemrejse: Parker jeres lejebil ved lufthavnen eller nær havnen i Rønne, eller lad den offentlige trafik køre jer direkte til hurtigfærgen eller flyet.

 

Thema
Læs mere her: Oplev vinterøen Bornholm
Thema
Læs også: Disse 10 vinteraktiviteter for par bør du prøve
Thema
Find spisesteder her: vinteråbne spisesteder
Thema
Find overnatning her: vinteråbne overnatningssteder
0
Sie haben keine Favoriten
Sie haben 1 Favorit
Sie haben 0 Favoriten
Schreiben Sie uns eine Mail
Skriv til os

Schreiben Sie uns eine Mail:

info@bornholm.info

Touristinformationen
Rufen Sie uns an
Rufen Sie uns an

På telefon:

(+45) 56 95 95 00