Artikel

Disse 10 vinteraktiviteter på Bornholm for par bør du prøve

Vinter på Bornholm er ikke ensbetydende med, at alt lukker ned. Godt nok er det mere stille på Bornholm, men det giver jer god tid til at opdage øen i jeres helt eget tempo.

Her er vores 10 vintertips til jeres ferie for to på Bornholm

Naturen holder altid åben - og den bornholmske natur er så enestående, at I absolut bør opleve den på egen hånd. Men vi har også forslag til, havd I kan lave indendøre.

1

Gå en tur langs Bornholms nordspids

Hammerknuden - eller bare Hammeren - er et helt særligt naturområde. Oplev den rå klippekyst, de gamle granitbrud og den enestående udsigt over Østersøen.

2

Nyd Nordeuropeas største borgruin og udsigten over Østersøen

Hammershus borgruin er Nordeuropas største borg fra middelalderen og herfra har I en fantastisk udsigt over Østersøen og i klart vejr helt over til den svenske kyst. I kan også nyde udsigten fra tagterrassen af det nye Hammershus besøgscenter.

3

Kirker behøver ikke at være firkantede

På Bornholm kan I besøge fire af de i alt syv rundkirker, der findes i Danmark. Østerlars rundkirke er den største af dem. Kirkerne stammer fra middelalderen og har tidligere været både tilflugtssted og kirke. I dag er det kirker på lige fod med andre.

4

Køb traditionsrig keramik

I Rønne finder du den snart 160 år gamle og traditionsrige Hjorths Fabrik - Bornholms keramikmuseum, hvor du stadig den dag i dag kan købe fabrikkens fine keramikting.

5

Er du lækkersulten?

Så besøg Svaneke Chokoladeri ved Svaneke Torv. I den lille butik kan du få de lækreste søde sager.

6

Få vind i håret og ro i hjernen på en lang strandtur

Har I brug for at få hovedet helt frit - så gå en tur langs de lange og fine sandstrande. Dueodde strand er den fineste af dem alle og her kan du gå om vinteren uden at møde et eneste menneske

7

Nyd en lækker middag for to i hyggelige omgivelser

Har I været på gåtur på Nordbornholm, så kan I afslutte dagen med en kulinarisk oplevelse og tage på Restaurant Det Gamle Posthus i Allinge for at nyde en lækker "Dinner for two".

8

Se Danmarks højeste vandfald

Hele 22 meter falder vandet ned ad en klippevæg. Vandfaldet ligger i det idylliske Døndalen, ca. 1 km fra parkeringspladsen ved landevejen langs kysten. Følg de brede skovveje, der fører dig op til vandfaldet.

9

Se de mest kendte værker af Bornholmermalerne

På Bornholms kunstmuseum ved Rø kan du opleve det særlige lys, der lægger sig over det bornholmske landskab og har igennem tiden tillokket mange kunstmalere. Se deres og mange andres værker på kunstmuseet.

10

Dyrk motion, når det sner

Ved Østerlars finder du Bornholms skibakke, der er åben, når det sneer. Spænd skiene for og prøv at stå på ski ved øens eneste skibakke med lift og piste.

Ikke noget for dig iblandt vores forslag?

Så prøv nogle af de mange andre attraktioner, som findes på Bornholm også om vinteren.

Tema
Oplev nattehimlen over Bornholm
Tema
Kom og oplev vinterøen Bornholm
Tema
Kom til vinterøen Bornholm og få uforglemmelige oplevelser
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00