Artikel

Oplev vinterøen Bornholm

Bornholm byder på meget mere end bare bare sol og sommer.

Bornholm byder på oplevelser hele året med bl.a. vandreture i bisonskoven om efteråret og madkurser om vinteren. Oplev det autentiske og uspolerede Bornholm og få inspiration til oplevelser udenfor sommerperioden.

Kom ned i tempo – oplev det ægte Bornholm

I vintermånederne sænker roen sig over Bornholm og du kan mærke øens idyl i de små købstæder og i naturen. Selvom vejret kan være råt og bølgerne slår over klipperne, så har du naturen næsten for dig selv og du kan finde hyggen i en af øens restauranter eller små caféer. Oplev det autentiske Bornholm, sådan som kun de lokale kender det.

En ny vinterdestination

Mange kender Bornholm som en solskinsø, der er et meget populært rejsemål i sommermånederne. De seneste år har både forår og efterår også budt på et væld af nye oplevelser for besøgende – med bl.a. kultur- og outdooroplevelser. Bornholm forvandler sig også til en rigtig vinterdestination. Du får nu mulighed for at være en af de første, der oplever det ægte lokale Bornholm – inden også december bliver en populær rejsemåned. Vi glæder os til at invitere dig med indenfor til vores ægte og autentiske Bornholm denne vinter.

Oplevelser i vinteren

Gå gennem Almindingen Skoven i vinterkulden på en guidet bisontur, eller besøg keramikmuseet Hjorths Fabriks nyeste udstillinger. Bornholmske attraktioner, guider, spisesteder og overnatningssteder melder ud nu om åbningstider og arrangementer til vinter. Herunder har vi udvalgt nogle af de oplevelser, der har meddelt, at de holder åbent i vintermånederne:

1

Keramikmuseet Hjorths fabrik

Besøg butikken, se værksteder med keramisk produktion og få en introduktion til kunsthåndværket samt nye udstillinger af den bornholmske keramik. Åbent året rundt.

2

Bornholms Museum

Besøg de faste udstillinger og særudstillinger året rundt.

3

Bornholms Kunstmuseum

Her er der faste udstillinger og særudstillinger. Hver torsdag, kl. 14 gives der en introduktion til den bornholmske kunst. For børnene er der dyrejagt i kunstværkerne for de mindre og kunstquiz for de større børn.

4

Restaurant Svaneke Bryghus

Nyd en lækker middag på det gamle bryghus i byen

5

Musikhuzet i Rønne

Oplev spændende koncerter på Musikhuzet i Rønne - året rundt

6

Bornholms Teater

I Danmarks ældste endnu fungerende teater fra 1823 kan du se sjove, anderledes og spændende forestillinger

7

Svanekegaarden

Besøg kulturstedet Svanekegaarden - og hør koncerter, foredrag, deltag i workshops og se udstillinger.

8

Pernille Bülow Glas

Oplev glaskunst og dansk design hos Pernille Bülow i Svaneke - butikken holder åbent hele året

Danmarks østligste købstad holder helårsåbent

I Danmarks smukkeste og østligste købstad Svaneke holder man nu helårsåbent: Kulturinstitutionen Svanekegaarden byder på et spændende og alsidigt program fra nu af og frem til foråret, spisesteder og butikker holder ligeledes åbent i udgangspunktet fra torsdag til og med søndag.

Følg med på Facebook og Instagram om helårsåbent Bornholm

På vores Facebook-side og vores Instagram-kanal vil vi i den kommende tid informere dig om spændende vinteråbne steder på Bornholm, der absolut er et besøg værd.

Følg os på Facebook
Følg os på Instagram

Tema
Disse 10 vinteraktiviteter på Bornholm for par bør du prøve
Tema
11 sjove vinteraktiviteter på Bornholm for børn og hele familien
Tema
Find her alle vinteråbne steder på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00