Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel er Bornholms største hotel **** beliggende direkte ud til Østersøen, 100m fra sandstrand, tæt ved lystbådehavnen og Rønnes centrum på øens vestkyst. Gratis adgang til Den Bornholmske Diamant Spa. Restaurant Victoria har en enestående panoramaudsigt med mulighed for at se solen gå ned over Østersøen.

På Griffen Spa Hotel finder du også ”Den Bornholmske Diamant Spa” Vores 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa har taget navn efter den 425 millioner år gamle Bornholmske diamant. Varmtvands pool med 14 massagedysser, stor udendørs spa med havudsigt, opvarmet saltvandsbasin, 3 saunaer, fodbade, koldtvandsbasin, tyrkisk haman, infrarød kabine med videre. I vores behandlingsrum tilbydes massage, ansigts- og krops behandlinger med bornholmske hudplejeprodukter. Indretning er med bornholmsk granit, glas og keramisk kunst. Kun fantasien sætter grænser for ”Den Bornholmske Diamant Spa” hvor et eksemplar af den ægte diamant byder velkommen.

 

Restaurant
En god middag skal mere end blot stille sulten. En god middag skal også skabe rammer for samværet – med venner, med familie, med kolleger eller med fremmede, der er venner I endnu ikke har mødt.
Vores menuer tager udgangspunkt i de bornholmske råvarer og vort mål er, at en middag i hotellets restaurant skal tilfredsstille alle jeres sanser: Smagen af de afstemte råvarer, duften af friske krydderurter, lyden af havet – og følelsen af at være midt i en verden af velvære. Vi stræber efter at give jer en særlig oplevelse, der vil blive husket i lang tid.

Så snart vejret tillader, kan I nyde forfriskninger på terrassen til synet og lyden af Østersøen.

Information

Adresse:

  • Nordre Kystvej 34
  • 3700 Rønne

Kontakt:

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00