Artikel

Condé Nast Traveler: Bornholm er Europas næstbedste ferieø

Verdens største rejsemagasin har kåret Bornholm som nr. 2 blandt de bedste europæiske ferieøer.

Bornholm er en af læsernes favorit-øer

Alle skriver om Bornholm og alle elsker Bornholm. Over 600.000 læsere af Condé Nast Traveler fra hele verdenen har har stemt på deres favorit rejsemål. Hele Danmarks solskinsø er blevet nummer 2 i kategorien “Top Islands in Europe” 2019.

Samme magasin har i øvrigt tidligere udnævnt Bornholm til at være et af de bedste steder i verden at rejse til i juni – og til et af de bedste rejsemål, hvis du tager på en dagstur fra København.

 

Hvad er så særligt ved Bornholm?

Det er alsidigheden på et så lille areal: På Bornholm kan du have den klassiske sommer-slappe-af-badeferie med masser af sol på Europas fineste sandstrande med krystalklart badevand. Men Bornholm er faktisk et besøg værd til enhver årstid.

Desuden er Bornholm også en af Danmarks allerbedste outdoor-destinationer. Øen er også kendt for sit gode kunsthåndværk og sublime madoplevelser i særklasse.

Gåture i øens uberørte natur med de smukkeste sprækkedale og de rå klippepartier, får dig helt ned i tempo. Spændende attraktioner og seværdigheder indenfor kort afstand fortæller om øens lange historie. Nordeuropas største borgruin Hammershus eller de fire specielle rundkirker på øen er bare få eksempler.

 

En mand, der ses bagfra på en mountainbike, cykler på et mountainbike-spor i skoven Almindingen på Bornholm

En af Danmarks allerbedste outdoor-destinationer

Rå klippevægge, store skove og spændende kyststrækninger gør Bornholm til en af Danmarks allerbedste outdoor-destinationer. Her kan du være aktiv indenfor havkajak, cykling, mountainbike, vandring, lystfiskeri, klippeklatring og meget andet.

Læs mere om outdoor-mulighederne på Bornholm her

 

En tallerken, hvorpå der er et lækkert anrettet måltid mad

Guide Michelin-restaurant og lækre lokale råvarer

Lokalt producerede madvarer og delikatesser i topklasse, samt en Guide-Michelin-restaurant har for alvor sat Bornholm på kortet over sublime madoplevelser. Meget af det, som den lokale natur byder på, forvandles til lækre madvarer, som du kan smage på i de mange af øens gode restauranter.

Her kan du få mere at vide om gourmet-øen Bornholm

 

Et stort glasfad, der har et mønster som en majskolbe

Kunsthåndværk i særklasse: World Craft Region Bornholm

Blandt andet på grund af den høje kvalitet, som kunsthåndværket har på øen, har Bornholm fået den prestigefyldte titel “World Craft Region”. Specielt øens lange tradition indenfor keramik og også glaspustningen er værd at opleve hos Bornholms kunsthåndværkere.

Besøg Bornholms bedste kunsthåndværkere

En hurtigfærge, der sejler ud af havnen i Rønne på Bornholm

Korte og nemme rejseveje: Sådan rejser du til Bornholm

Vejen til Europas næstbedste ferieø Bornholm er ikke lang og tager heller ikke lang tid: Flyv fra 299 kroner med flyselskabet DAT. Det tager det kun 35 minutter fra Københavns lufthavn eller en time fra Billund. Sejl med Bornholmslinjens hurtigfærger fra 99 kroner. De sejler fra Ystad i Sydsverige og overfarten tager kun 80 minutter.

Køb dine færgebilletter til Bornholm med Bornholmslinjen her
Køb dine flybilletter til Bornholm med DAT her

 

Billede af det hyggelige Stammershalle Badehotel, der ligger lige ved havet

Hyggelige overnatningsmuligheder til alle

På Bornholm behøver du ikke at lede længe efter en hyggelig overnatning. Hotel eller pensionat, sommerhus eller ferielejlighed, campingplads eller shelter, vandrerhjem eller telt – på Bornholm kan du få lige den form for overnatning, som du gerne vil have. Og her er hele familien velkommen.

Her kan du finde din overnatning på Bornholm

 

Tema
Her er de 10 mest populære attraktioner på Bornholm
Tema
Besøg disse 7 skjulte steder på Bornholm
Tema
Her er 10 historiske oplevelser på Bornholm du bør se
Tema
Oplev Bornholms 7 borge fra fortiden
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00