Her er Bornholms bedste kunsthåndværkere

Bornholmske kunsthåndværkere har dannet foreningen ACAB - Arts & Crafts Association Bornholm. Her finder du det bedste af det, som bornholmsk kunsthåndværk byder på.

Læs mere her

Bornholms Kunsthåndværk i særklasse

Bornholm har udviklet sig til at være et center for kunsthåndværk og er i 2017 – som det første sted i Europa – blevet udpeget som World Craft Region. Siden 2002 har godt 60 af de dygtigste professionelle kunsthåndværkere fundet sammen i ACAB – Arts & Crafts Association Bornholm.

ACAB er en censureret forening, hvor hver enkelt kunsthåndværker bliver godkendt af et eksternt bedømmelsesudvalg inden optagelse. Mangfoldigheden i form, farve, materialer og temperament er karakteristisk for medlemmerne af ACAB, hvilket også vil fremgå af et besøg på kunsthåndværkernes fælles udstillingssted, kunsthallen Grønbechs Gård i Hasle.

ACAB’s fælles udsstilling på Grønbechs Gård

Kunsthallen Grønbechs Gård i den store, gamle købmandsgård Grønbechs Gård i Hasle er det ideelle udgangspunkt for dig, hvis du vil tage på opdagelsesrejse rundt på øen med besøg hos de kunsthåndværkere, hvis værker du synes er særligt spændende.

Mere information om ACAB

Her finder du kontaktoplysninger til Arts & Crafts Association Bornholm
Facebook: → @craftsbornholm
Instagram: → @craftsbornholm
Website: → www.acab.dk

Grønbechs Gård
Se det bedste indenfor bornholmsk kunsthåndværk
Event
Festival for Bornholms kunsthåndværk

Besøg ACABs kunsthåndværkere

ACABs medlemmer spænder vidt, blandt de professionelle kunsthåndværkere finder du glaskunstnere, keramikere, kunstnere, der arbejder med træ, smykker, tekstiler og andre ting. Her er dem du kan besøge rundt om på Bornholm:

Oplev Bornholms Kunstrunde

Vil du se, hvad der rører sig i det bornholmske kunstliv? Så kom og oplev Bornholms Kunstrunde, der hvert år finder sted i Kristi Himmelfartsdagene. Mange af ACABs kunsthåndværkere deltager også.

Få mere at vide her
Læs, hvorfor kunsthåndværk er så stort på Bornholm
Kunst på Bornholm
Oplev Bornholmermalerne og anden vigtig kunst på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00