}
Artikel

Med bus til Bornholm

Tag med bus til Bornholm - det er både nemt og bekvemt.

Kan jeg rejse igennem Sverige til Bornholm?
Ja, som rejsende fra Danmark til og fra Bornholm må du køre igennem Sverige uden ophold (togskifte på vej til/fra færgehavnen i Ystad er tilladt). Se mere her.

Med bus fra København via Ystad i Sverige

Vil du lade bilen stå og rejse afslappet og billigt til Bornholm, så kan du tage bussen fra København. En mulighed er Bornholmslinjens Kombardoexpress, som starter i Ingerslevsgade i København (overfor DGI-byen) og fortsætter helt til parkeringspladsen bag Destination Bornholm i Rønne. Din billet dækker både bus og færge. Bussen kører endda direkte ombord på færgen i både Rønne og Ystad, så der er ingen ventetid.

Gå til kombardoexpressen.dk

Der kører også Bornholmerbussen (rute 866) fra Bernstorffsgade ved Københavns Hovedbanegård. Bussen kører via lufthavnen, Øresundsbroen og helt til Ystad i Sydsverige, hvorefter du stiger af og selv går ombord på færgen. Der er også andre udbydere at bustransport til Bornholm, herunder Bus 700 (der kører fra DGI-byen i Ingerslevsgade, og via Lufthavnen og Ystad videre til forskellige steder på Bornholm).

Her kommer du til Bornholmerbussens hjemmeside

Husk billed-ID på turen gennem Sverige

Vigtigt: Sverige har indført midlertidig ID-kontrol ved grænsen, så husk at tage gyldig billed-ID med (EU-kørekort, ID-kort eller pas).

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00