Artikel

Med tog til Bornholm

Tag toget fra København til Ystad med Øresundstoget og Skånetrafiken.

Bornholmslinjen og DSB har indgået samarbejde – ny billigpris

DSB har indgået en aftale med Bornholmslinjen, der betyder, at vi sænker prisen på rejser til Bornholm. Fra søndag den 1. juli 2018, koster en standardbillet på strækningen mellem Rønne og København 149 kr. mod de nuværende 249 kr.

Samme dag stopper vi salget af DSB Orange billetter samt rabat med Færgenkort.

Ændringerne sker, fordi vi har indgået et billetsamarbejde med Bornholmslinjen, der overtager driften af færgeoverfarten mellem Ystad og Rønne fra den 1. september 2018.

Hvis du allerede har købt billet, kan du fortsat rejse efter gældende regler.

Fra 1. september vil salg af billet til/fra Bornholm ske gennem DSB Netbutik på dsb.dk og DSB App.

Fra København via Ystad i Sverige

Tag Øresundstoget fra København til Sverige. På Malmø C, Hyllie eller Triangeln skal du skifte til Skånetrafikens Pågatåg, der kører resten af vejen til Ystad hvor hurtigfærgen ligger klar. Der kræves altid adgangsbillet (plads) til Færgen. Hele rejsen med tog og færge kan bestilles samlet via DSB, link længere nede.

Samlet rejsetid fra København: Ca. 3 timer og 45 min. 

Tag cyklen med i Øresundstog og Pågatåg

I Øresundstog og Pågatåg kan du tage cykler med i begrænset omfang. Der er en speciel pris til Bornholm, som inkluderer transporten af cyklen mellem hovedstadsområdet og Rønne. Du kan ikke tage cykelanhængere, tandems eller specialcykler med i toget. Der kan ikke reserveres plads til cykler i Øresundstog og Pågatåg. Det kan derfor ikke garanteres, at der er plads på alle afgange. Vi anbefaler dig at tage af sted i god tid før din færgeafgang. Læs mere om bestilling af cykelbillet her.

Husk billed-ID på turen gennem Sverige

Sverige har indført midlertidig ID-kontrol ved grænsen, så husk at tage gyldig billed-ID med (EU-kørekort, ID-kort eller pas). Vi anbefaler at du medbringer pas, da der før har været episoder hvor andet ID ikke har været godkendt.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00