Hotel GSH

Når velvære, gastronomi og bæredygtighed går op i et.

Umiddelbart, når du kommer kørende på Strandvejen ind mod Rønne, ligner Hotel GSH måske bare et ny renoveret hotel. Men det er meget mere end det. Det er faktisk et af verdens mest grønne hotel- og konferencecentre. Et sted, der satser på bæredygtighed, men også på skønhed, masser af lys, fremragende mad og dejlig natur. Et sted, der giver plads til at tænke, mødes, snakke, arbejde og slappe af som en grøn forbruger. Her er ingen grund til dårlig samvittighed over velvære og nydelse. Samtidig med at du nyder de dejlige omgivelser og hotellets service, bidrager du nemlig med dit ophold til at genskabe energi og rense vandet.

Overalt er der valgt grønne løsninger, som ikke alene tager hensyn til miljøet, men også medvirker til at give dig et større velvære. F.eks. er indeklimaet det bedste, du kan drømme om. Både tekstiler og elektronik og beklædningen på gulve, vægge og loft er valgt, så den luft du indånder, er så ren og støvfri som muligt.

I sig selv er det en oplevelse at opholde sig i en grøn hotel-oase, hvor du kan studere, hvordan de nyeste og mest bæredygtige materialer og metoder fungerer i praksis. Lidt som et være i et slags kontinuerligt eksperimentarium, hvor du ikke kan undgå at blive inspireret til selv at indrette din egen bolig og have mere miljørigtigt. Men det særlige ved Hotel GSH er, at du trods bæredygtigheden ikke behøver at give køb på nydelsen og sanseligheden under dit besøg. Tværtimod.

I Restaurant GSH – som netop har fået 2 stjerner i Den Danske Spiseguide – kan du spise et veltillavet måltid mad baseret bornholmske og økologiske råvarer. Restauranten har nemlig bronze i Det Økologiske Spisemærke, det vil sige mellem 30-60% af råvarerne er økologiske.

Så kom og nyd din ferie i Hotel GSH – et bæredygtigt udgangspunkt for dine oplevelser på Bornholm.

Handicapvenligt hotel

Indgang til restauration har både trappe og rampe. Der er ikke indrettet specielt handicap bad, men der er plads til kørestol og ingen trin. Parkering uden for alle værelser. Det er muligt at komme til de fleste af hotellets faciliteter med kørestol. Se også faciliteterne her.

Social:

Brugernes anmeldelser:

Info

Adresse:

  • Strandvejen 79
  • 3700 Rønne
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00