Match Padel Bornholm

Rønne, Svaneke & Gudhjem

Padel er ingen ny sport, men den har ganske vidst været længe om at finde vej til Danmark. Spillet kan i grove træk beskrives som 20% Squash og 80% Tennis.

Bold, net og pointsystem er naturligvis overført fra tennis hvorimod det aktive brug af vægge stammer fra Squash. Battet er ganske vist sit eget, men sammenkoblingen af Tennis og Squash tilbyder på sin vis det bedste fra begge verdener, og har således bidraget til skabelsen af en innovativ, gribende og ikke mindst sjov sportsgren.

Match Padel er beliggende sammen med Rønne Tennisklub. Match Padel Bornholm er 2 moderne udendørsbaner, samt 4 moderne indendørsbaner med det bedste underlag.
Vi tilbyder Pay & Play på alle dage fra 06-23. Såfremt du ikke har eget udstyr (bat og bolde) så kan du låne dette gratis af os ved leje af bane.

Vi har løbende arrangementer, træning og turnering for både nybegynderen såvel som den seriøse spiller der konkurrerer om rangliste point.
Hvis du vil vide mere om, hvad der foregår, så følg med via vores Facebook eller Instagram side.

https://matchpadel.halbooking.dk/newlook/default.asp

Book baner her

Social:

:

Padel er ingen ny sport, men den har ganske vidst været længe om at finde vej til Danmark. I skarp kontrast, er spillet en udbredt sportsgren i Sverige, og i Spanien er den målt ud fra antal udøvere kun overgået af Fodbold. Spillet kan i grove træk beskrives som 20% Squash og 80% Tennis. Bold, net og pointsystem er naturligvis overført fra tennis hvorimod det aktive brug af vægge stammer fra Squash. Battet er ganske vist sit eget, men sammenkoblingen af Tennis og Squash tilbyder på sin vis det bedste fra begge verdener, og har således bidraget til skabelsen af en innovativ, gribende og ikke mindst sjov sportsgren.

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

6:00-0:00

Tirsdag

6:00-0:00

Onsdag

6:00-0:00

Torsdag

6:00-0:00

Fredag

6:00-0:00

Lørdag

6:00-0:00

Søndag

6:00-0:00

Kontakt

Tlf. +45 4044 0904

E-mail ml@matchpadeldanmark.dk

Web Match Padel Bornholm

Adresse

Torneværksvej 1D

3700 Rønne

Indendørscenter Vibegaardsvej 10, 3700 Rønne

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00