Miniferie på Bornholm

Snup en hyggelig miniferie på Bornholm med masser af mulighed for spændende oplevelser.

Læs mere her

Miniferie på Bornholm

Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm både med fly og færge, så du behøver slet ikke at hive en hel uge ud af kalenderen, for at opleve Bornholm.

Bornholm er oplagt til en miniferie, hvor der skal være fokus på afslapning, natur, gode madoplevelser, krydret med spændende seværdigheder og masser af kulturhistorie.

Kom hurtigt til Bornholm

Bornholm er tættere på, end du tror. Takket være Øresundsbron og de hurtige katamaranfærger mellem Ystad og Rønne, så tager turen fra København til Bornholm faktisk ikke mere end 3 timer.

Vælger du at flyve til Bornholm med DAT, kan det gøres på blot 35 minutter fra København.

Derfor kan du sagtens nå at opleve Bornholm, selvom du måske kun ønsker at tage på en forlænget weekend.

Masser at se og opleve

Bornholm byder på et væld af spændende oplevelser, så det er bare at vælge og vrage mellem dem, du synes allerbedst om.

Øens størrelse gør, at du aldrig er lang væk fra den næste oplevelse, faktisk kan du krydse hele øen på kun 30 min. i bil.

Du når naturligvis ikke at besøge alle Bornholms spændende steder på en miniferie, men så har du jo rig lejlighed til at besøge Bornholm igen en anden god gang.

Du bliver aldrig færdig med at gå på opdagelse på Bornholm.

7 skjulte steder på Bornholm
Maker's Island Bornholm: Oplev kunsthåndværk i særklasse
7 borge du kan opleve på Bornholm

 Miniferie på Bornholm – hele året rundt

Bornholm er et perfekt sted til en miniferie hele året rundt. Den bornholmske natur byder på et utal af oplevelser hele året rundt, og er måske endnu mere fascinerende uden for sæsonen.

Oplev de smukke blå anemoner blomstrer i foråret, når du vandre langs kyststien på Nordbornholm eller nyd de gyldne farver, når øens skove bugner af kantareller i efteråret.

Lyt til havet, der brager ind mod klippekysten, under en vinterstorm – og måske er du endda så heldig, at du kan opleve Hammershus helt klædt i hvidt. Så kan du ikke undgå at mærke historiens vindesus.

Flere attraktioner, kunsthåndværkere, spændende butikker samt nogle af øens restauranter og overnatningssteder holder åbent hele året og byder på gode oplevelser både forår, efterår, jul og nytår.

Book en miniferie på Bornholm

Planlæg selv din miniferie til Bornholm eller kig efter de færdige pakker, der inkluderer både overnatning og transport.

Her kan du overnatte under din miniferie

På Bornholm finder du en bed vifte af gode overnatningssteder, hvor du kan holde din hyggelige og afslappende miniferie. Se et lille udvalg her:
Guider
Bornholms vandreguide
Transport
Transport til Bornholm
Attraktioner
Bornholms seværdigheder
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00