Miniferie på Bornholm

Snup et par dages hyggelig miniferie på Bornholm med masser af mulighed for spændende oplevelser.

Læs mere om miniferie på Bornholm

Miniferie på Bornholm

Nyd en dejlig miniferie på Bornholm og hiv et par dage ud af kalenderen til sjov, hygge og afslapning på Solskinsøen.

Kom hurtigt til Bornholm

Har du lyst til en miniferie i Danmark, er det både hurtigt og nemt at besøge Bornholm. Takket være Øresundsbroen og de hurtige katamaranfærger mellem Ystad og Rønne, er det let at opleve Bornholm for bare et par dage. Vælger du at flyve til Bornholm kan det gøres på blot 35 minutter fra København!

Masser at se og opleve på din bornholmske miniferie

Bornholm byder på et væld af spændende oplevelser, så det er bare at vælge og vrage mellem dem, du synes allerbedst om. Du når naturligvis ikke at besøge alle Bornholms spændende steder på en miniferie, men så har du jo rig lejlighed til at besøge Bornholm igen en anden god gang.

Miniferie på Bornholm – også uden for sæsonen

Bornholm er et perfekt sted til en miniferie hele året rundt. Den bornholmske natur er naturligvis “åben” hele året og er måske endnu mere fascinerende uden for sæsonen, når de smukke blå anemoner blomstrer i foråret, når havet brager ind mod kysten, sneen dækker landskabet eller når øens skove bugner af kantareller i efteråret. Flere attraktioner, kunsthåndværkere, spændende butikker samt nogle af øens restauranter og overnatningssteder holder åbent hele året og byder på gode oplevelser både forår, efterår, jul og nytår.

Book en miniferie på Bornholm

Planlæg selv din miniferie til Bornholm eller kig efter de færdige pakker, der inkluderer både overnatning og transport.

Her kan du overnatte under din miniferie

På Bornholm har du valget mellem flere større og mindre hoteller, hvor du kan holde din hyggelige og afslappende miniferie. Se et lille udvalg her:
Transport
Transport til Bornholm
Attraktioner
Bornholms seværdigheder
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00