Artikel

Månedens udvalgte – særlige oplevelser på Bornholm til dig

I denne artikel fremhæver vi hver måned nogle særlige oplevelser på Bornholm til dig

Bornholm byder på et hav af oplevelser – hele året. Uanset om du kommer vinter, forår, sommer eller efterår vil du kunne gå på opdagelse: I den enestående bornholmske natur, i det særegne bornholmske køkken, i øens kulturelle arrangementer eller i de mange hyggelige overnatningssteder rundt omkring på øen, der venter på at byde dig velkommen indenfor.

Her i artiklen fremhæver vi hver måned nogle særlige oplevelser for dig, som kan være med til at gøre lige netop din ferie på Bornholm til noget enestående og minderigt.

Her er månedens udvalgte

1

Nytårskur på Bornholms Kunstmuseum den 8. januar

Velkommen til den årlige nytårskur på Bornholms Kunstmuseum, hvor vi skåler for året, der gik og løfter sløret for planerne i 2023. Læs mere her

2

Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2023

Bornholms Censurerede Forårsudstilling er en årlig tilbagevendende censureret udstilling, der afholdes af Fonden Svanekegaarden i Svanekegaardens udstillingslokaler. I 2023 afholdes udstillingen for 26. gang. Læs mere her

3

Spil indendørs minigolf i Bornholms største minigolfcenter. Nu også med egen restaurant - Juhls Køkken.

Juhls Minigolfs 2000 m2 store indendørs minigolfområde består af både beton- og eternitbaner og her er plads til alle – børn, unge, ældre, familier, venner, skoleklasser og meget mere. Som noget nyt, kan man nu også spise i den hyggelige restaurant Juhls Køkken – begge dele kan besøges sammen eller hver for sig.

4

Gå tur med en rovfugl

Få en enestående oplevelse med rovfugle. Du bliver selv hovedpersonen og får fuglene på armen og oplever dem når du træner dem og de flyver ind til dig. Før fuglene trænes får I en rundtur bag kulisserne, hvor rovfuglene bor. Læs mere her

5

Nytårskoncerter 2023 i Allinge

Igen i 2023 præsenterer ASG Nytårskoncert med Bjørn Hyrup og promenadeorkesteret i Bornholms idræts- og kulturcenter lørdag den 21. januar kl. 15.30 og søndag den 22. januar kl. 14.00. Læs mere her">Læs mere.

6

Vinterretreat med yoga og vandring i Bornholms natur

Oplev Bornholm i vinter på en helt ny måde! Med et 3 dages weekend yoga- og vandre retreat i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt nær Gudhjem. Læs mere her">Læs mere.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00