Artikel

Månedens udvalgte – særlige oplevelser på Bornholm til dig

I denne artikel fremhæver vi hver måned nogle særlige oplevelser på Bornholm til dig

Bornholm byder på et hav af oplevelser – hele året. Uanset om du kommer vinter, forår, sommer eller efterår vil du kunne gå på opdagelse: I den enestående bornholmske natur, i det særegne bornholmske køkken, i øens kulturelle arrangementer eller i de mange hyggelige overnatningssteder rundt omkring på øen, der venter på at byde dig velkommen indenfor.

Her i artiklen fremhæver vi hver måned nogle særlige oplevelser for dig, som kan være med til at gøre lige netop din ferie på Bornholm til noget enestående og minderigt.

Her er månedens udvalgte

1

Oplev bornholmsk glaskunst hos Baltic Sea Glass ved Melsted

Gennem 40 år har Baltic Sea Glass budt gæsterne indenfor i det, der engang var et hønsehus. I dag skaber det gamle hønsehus rammerne for en sanselig oplevelse, når gæsterne går gennem galleriet og butikken til det åbne værksted. Dagligt kan gæsterne komme helt tæt på, når Baltic Sea Glass’ glaspustere arbejder med det flydende glas.

2

Birkelund er en stor skovejendom på Nordbornholm, som tilbyder ferielejligheder i naturskønne omgivelser

Nyd de store ferielejligheder med naturen lige på dit dørtrin. Birkelunds private skov og den smukke badesø giver mange muligheder for hygge og ro. På Birkelund kan du vælge mellem fem store komfortable ferielejligheder.

3

Restaurant Le Port tilbyder et nordisk køkken med fokus på lokale råvarer - havudsigt til Hammeren og solnedgangens sidste stråler

Menukortet er fransk inspireret, men har solide, nordiske rødder – og der benyttes så vidt muligt altid lokale råvarer i sæsonen. Især fisk og skaldyr ligger restaurantens hjerte nær.

4

Rejsebureauet Bornholm - med Fly tilbyder direkte flyforbindelse fra Billund, Aalborg og Odense

Få et fantastisk pakkerejsetilbud på en 4 eller 5 dages rejser med skønne oplevelser på Danmarks smukke klippeø

5

Interesseret i Bornholms historie og bornholmsk kultur? Besøg Bornholms Museum i Rønne

Bornholms Museum er øens kulturhistoriske museum i centrum af Rønne. Museet afspejler 10.000 års historie, så man kommer igennem alt fra arkæologi, svenskekrige, bornholmerure, 2. verdenskrig og en gammel skolestue. Bornholms Museum er et statsanerkendt museum for Bornholm og Christiansø.

6

Bornholms Kulturuge inviterer til 10 dage med 200 spændende kulturarrangementer fra 16.-25. september

Hvert år i september, når den bornholmske sensommer med varme og farvepragt er på sit højeste, inviterer Kulturugen til 10 dage med fordybelse og forkælelse med kulturbegivenheder hver dag og på hele øen. Læs mere her

7

Bornholm Craft Weeks er 6 uger med kunsthåndværk i særklasse fra d. 10. september - 23. oktober 2022

Bornholm er kendt langt udenfor landets grænser for sine mange dygtige kunsthåndværkere. En hundrede år lang og stolt tradition for håndværk og velbevarede teknikker har sikret, at øen fortsat er repræsenteret af innovative kunsthåndværkere, der arbejder i keramik, glas, tekstil, metal og træ. Læs mere her

8

Forkæl dig selv med et ophold på det smukt autentisk Melsted Badehotel

Førsteklasses badehotel med godt køkken i klassisk nordisk stil indrettet med smukke referencer til badehotellets oprindelse periode. Badehotellet er suverænt placeret med udsigt til øens særegne klipper og Melsted Strand, der er en afsidesliggende sandstrand i udkanten af Gudhjem.

9

Nexø Sandskulpturpark - Sand i verdensklasse på Nexø havn

Nexø Sandskulpturpark imponerer med mere end 25 skulpturer, stor sandkasse og sandlaps, hvor man selv kan prøve kræfter med skulptureringen. Temaet er middelalderen på Bornholm: over – og underverdenen. 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00