Camping på Bornholm

Elsker du ferie med megen frihed, frisk luft og afslapning i smuk natur, så er en campingferie på Bornholm noget for dig.

Læs mere her

På Bornholm finder du gode campingpladser fordelt over hele øen, og her er alt fra 5-stjernet luksus til hyggelige primitive naturpladser.

Uanset hvor du vælger at bo, kommer du helt tæt på den unikke bornholmske natur, og du er altid tæt på øen mange attraktioner og seværdigheder.

Besøg Bornholms mange gode campingpladser
Rejs til Bornholm med campingvogn - det er nemt og hurtigt

Camping i Danmark

Der er så mange smukke steder i Danmark, som er et besøg værd. Lader du blikket drage mod øst, til klippeøen i Østersøen, finder du noget af den smukkeste og mest varierede natur i hele landet. 

Ø-ferie er noget ganske særligt og Bornholm er kendt for sine mange solskinstimer, dejlige badestrande, hyggelige byer og ikke mindste sit gode køkken, så alle forudsætningerne er der, for en afslappende og god ferie.

Camping på Bornholm

Der er hyggelige campingpladser fordelt over hele øen, og her kan du forvente varm, personlig betjening af mennesker som brænder for Bornholm og det gode værtskab.

Ferie på Bornholm er vanedannende, og langt de fleste gæster kommer igen. Så på Bornholm er du på fornavn med campingpladsens værter, du kender hinandens børn, og du kan drikke en kop kaffe med gamle venner.

Det er rart og trygt at være på campingferie på Bornholm, og det er også nemt at komme hertil.

Let at komme på campingferie med direkte færge

Der er direkte færgesejlads fra både Køge på Sjælland og Ystad i Sverige, og det behøver hverken være særlig dyrt eller tage lang tid at komme til Bornholm. Sejltiden fra Ystad til Rønne er fx kun 1 time og 20 min med hurtigfærgen.

Bornholmerne er gæstfrie og stolte over deres ø, som de meget gerne viser frem og deler med øens gæster.

Campingpladser over hele øen

Bornholm byder på meget varieret natur, og uanset om du er mest til strand, klipper eller skov, så kan du finde en campingplads, med den ideelle beliggenhed for netop dig.

Øens størrelse gør, at du aldrig er langt væk fra den næste ferieoplevelse. Du kan krydse hele øen på en halv time, og her er ingen myldretid eller lange autostradaer.

Telt, campingvogn eller campinghytte

Uanset om du foretrækker at rejse med din egen campingvogn eller autocamper, leje en dejlig campinghytte eller bo i telt, så byder en campingferie på masser af hygge og nærvær med dem du holder af.

Du bor tæt sammen i trygge og rolige omgivelser, væk fra hverdags stress og gøremål. Her er plads til alle både store og små – og naturligvis også de firbenede.

Camping er for mange en livsstil, og hvad enten du er til luksus eller det mere enkle campingliv, så vil du føle dig hjemme på en af Bornholms mange dejlige pladser.

Bonustip: Viste du, at det også er muligt, at bor på teltplads på Christiansø? Christiansø er del af øgruppen Ertholmene og der bor ca. 90 fastboende på øerne. Her findes ingen biler og øens særlige historie, som Danmarks østligste bastion, gør det til et helt unikt sted at besøge.

Rejs med egen autocamper
Tag hunden med på ferie
Få mest ud af ferien - hent den gratis guideapp 'Bornholm'
Se andre overnatningsmuligheder her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00