Artikel

Camping på Bornholm – rejs med egen autocamper

Ferie i autocamper er nemt og bekvemt. Samtidig byder ferieformen på stor frihed.

Autocamperferie på Bornholm

Det er nemt og enkelt at komme til Bornholm med egen autocamper med færgen fra enten Køge (Sjælland) eller Ystad (Sverige).

Som autocamper er der en del forskellige muligheder for at raste eller campere på Bornholm:

  • Offentlige veje, raste og parkeringspladser
  • De tre kommunale havne
  • Bondegårdscamping
  • Campingpladser

 

Offentlige veje, raste- og parkeringspladser

På offentlige veje og P-pladser må man raste og overnatte for at kunne fortsætte kørslen forsvarligt. Man må ikke tage ophold i mere end en overnatning, da dette defineres som campering og skal foregå på campingpladserne. Autocamperen skal kunne holde indenfor båsen for at dette er lovligt.

 

De tre kommunale havne: Nørrekås, Hasle og Tejn

Der er 6 autocamperpladser på hver af de 3 kommunale havne: Nørrekås, Hasle og Tejn. Havnene er åbne for autocampere i perioden 15. maj til 15. september.

Man kan holde på pladsen fra ankomsttidspunkt til efterfølgende dag kl. 12

Man kan holde gratis på havnene, og man kan også tilkøbe ekstra service som indeholder strøm, vand, adgang til bortskaffelse af affald, bad- og toiletfaciliteter og Wifi.

 

Bondegårdscamping

Landbrugsejendomme må tilbyde ophold af op til 3 autocampere tæt på ejendommens beboelse.

 

Campingpladser

Over hele Bornholm finder du gode campingpladser, og her er alt fra 5-stjernet luksus til hyggelige primitive naturpladser.

Uanset hvor du vælger at bo, kommer du helt tæt på den unikke bornholmske natur, og du er altid tæt på øen mange attraktioner og seværdigheder.

På øens campingpladser møder du værter, som brænder for gæsten og for Bornholm. De vil kunne hjælpe jer til at finde øens skjulte perler og gemte skatte, så du får alle de mindeværdige oplevelser med hjem fra din ferie.

Når du bor på øens campingpladser, kan du naturligvis også nyde godt af campingpladsernes mange faciliteter. Samtidig bidrager du også til lokalsamfundet og er med til at sikre, at Bornholm, også i fremtiden, er et samfund i vækst og med spændende oplevelser til glæde og gavn for alle.

 

Få de bedste oplevelser

Den bornholmske natur er enestående og med et rigt dyreliv, som tiltrækker gæster fra hele verden. Vi bornholmere elsker at vise øens skønhed frem. Vi er stolte af øen og værner om den.

Når du besøger Bornholm som gæst, håber vi, at du vil hjælpe os med at passe på naturen og altid sørge for, at du efterlader den, som du gerne selv vil opleve den.

Det er vigtigt for Bornholms øvrige turister, bornholmerne og autocampisterne, at alle får nogle gode oplevelser på Bornholm. Alle bør derfor vise hensyn til hinanden og respektere de naturfølsomme og naturskønne områder, som er kendetegnet for Bornholm.

Placeringen af din autocamper bør derfor ske på en måde så dette respekteres.

Husk at tage al affald med dig i bilen, når du forlader et område, og tøm aldrig dine toilet- eller gråvandstanke i naturen. Udover at du kan gøre dette på flere af øens gode campingpladser, er der steder på øen, som er gearet til at tage i mod dit spildvand, se stederne nedenfor.

 

Tømning af toilet og gråvand i autocamper

Her kan du komme af med indholdet af dine tanke:

 

Regler for parkering af autocamper

Rejser du med din autocamper til Bornholm, så sæt dig grundigt inde i reglerne for området.

Her finder du Bornholms Regionskommunes regler for parkering/campering på Bornholm → Oplev Bornholm med en autocamper

Tema
Rejs med færgen til Bornholm
Tema
Nyd en campingferie på Bornholm
Tema
Hund med på ferien
Tema
Oplev de 10 mest populære attraktioner
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00