Bornholm for familier

Hvite sandstrender og avslapping ligger bare 1 time og 20 minutter fra Ystad i Sverige. Dere kan seile til solskinnsøya med Færgen og fergebilletterne har nå blitt endda billigere.

Bli inspirert til deres neste ferie på Bornholm

Drømmer dere om en opplevelsesrik dansk familieferie i sommer? På Bornholm finner dere hvite sandstrender med bademuligheter for store og små. Dra på utflukter i Bornholms varierte landskap med barnevennlige sykkelstier og fotturer ved den vakre klippekysten. Øya byr også på morsomme og lærerike attraksjoner for hele familien.

Få inspirasjon til Bornholm-ferien deres her

Aktiv ferie, ren afslapping, bading, natur, camping, kos, gourmet i til barn eller sykkeltur. Nyt familieferien sammen på Bornholm.

Her er guiden deres til bornholmske ferieopplevelser til hele familien

Tilbring en dag i en morsom fornøyelsespark eller kom tett innpå øyas fascinerende historie på flere opplevelsessentere. Solskinnsøya lokker også en slikkmunn med søte fristelser basert på gode lokale råvarer: Besøk hyggelig butikker rundt om på øya og la deg friste av håndlaget vingummi, søte, myke karameller, is produsert av økologiske råvarer fra Bornholm og mye mer. Mulighetene er uendelige, les mer her.

Bornholm for familier

Se videoen og drøm dere bort til en avslappende ferie på Bornholm med familien

Opplev store events på Bornholm

Kast dere ut i sportslige utfordringer, opplev musikk og fyrverkeri, eller se dokketeater – og mye mer. På Bornholm kan dere oppleve store events til hele familien gjennom hele sommeren.
Madoplevelser

Bornholmerdage – Smag og oplev Bornholmske produkter og mød producenterne.

Kom, smag og oplev i Pedersker DagliBrugs. Kom og smag en masse bornholmske delikatesser og få mulighed for at møde nogle af de mange producenter af bornholmske gourmetvarer til Bornholmerdage i Pedersker, hver tirsdag kl. 14.58-18.02 til den 13/10-. Der er noget for enhver smag, både for børn og voksne, og alle de mange smagsprøver, som serveres uden for Brugsen i de store markedstelte og inde i butikken, er gratis. Får man smag for mere, kan det hele selvfølgelig købes i Brugsen. Vi er øens mest bornholmske supermarked og har omkring 250 forskellige bornholmske produkter, hvoraf flere kun fås i Pedersker Dagli’Brugs. Ud over de kulinariske oplevelser kan man på udvalgte dage opleve bornholmske kunsthåndværkere der fortæller om og giver et indblik i deres arbejde. Som gourmetvarerne kan også kunsthåndværket købes i Brugsen. Bornholmerdagenes fokus på det gode, lokalt frembragte rimer på bæredygtighed og ansvarlighed, og man vil derfor også kunne opleve forskellige bæredygtighedstiltag, herunder særlig bæredygtige produkter. I 2020 er der mulighed for at smage: – Christiansøpigens sild – Oste fra Bornholms Andelsmejeri – Vi griller Svanekeslagterens Super Aage mm. – Smedens ketchup og chilli sauce – Bornholmersennep – Bornholmer Slagterens spegepølser mm. – Lehnsgaards olier, pesto og sennep – Kiks fra Bager Dam i Åkirkeby – Bornholmer dip – Bøvings honning – Karamelkompagniet – Bolcheriet (Svaneke Bolcher) – Svaneke Bryghus – BornholmerØl’en – Nxø Brewery (Vandkefir Perler) – Vingården Lille Gadegård – Den bornholmske spritfabrik, prøv den berømte Sevablødda – Østersøens Brænderi (Gin m.m.) – Sommerdrink – Mostballaden – Danmarksmesteren i Snaps fra Slusegård. – Gin fra Wild Distillery Bornholm. Forbehold for ændringer og gode nyheder. De mange smagsprøver serveres af producenterne og af lokale frivillige. Bornholmerdagene giver derfor også rig mulighed for at få en snak med de lokale og øve sit bornholmske. Vi glæder os til at du kommer, smager og oplever markeds- og torvestemningen i Pedersker på sommerens mange Bornholmerdage ...
30. jun. 2020

Reiseveier og transportmuligheter: Slik kommer dere til Bornholm

Det er lettvint og raskt å komme seg til Bornholm. Dere kan ta ferja fra Ystad i Sverige. Turen tar bare litt over en time. Dere kan også fly til København og fly videre på kun 35 minutter til Bornholm, hvor dere enkelt kan leie bil eller sykkel og lett komme dere rundt på øyen.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00