Bornholm for par

Hvite sandstrender og avslapping ligger bare 1 time og 20 minutter fra Ystad i Sverige. Du kan sejle til solskinnsøya med Færgen og fergebilletterne har blitt endda billigere.

Få inspirert

Solskinnsøya i Østersjøen lokker med storslåtte naturoplevelser året runt, med stemningsfulle musikfestivaler på sommeren og med en alsidig kulturuke på høsten. Bornholm er også stedet, hvor dere kan kjenne historiens vingesus: Opplev Hammershus, Nordeuropas største borgruin, som stolt troner mot himlen fra utsiktspunktet sitt mot nord. Ta og oppdag de sjarmerende kystbyene med spennende spesialbutikker.

Klassiske Bornholm for par
Gourmet- og matopplevelser på Bornholm for par
Aktiv ferie på Bornholm for par
Kunst og kultur på Bornholm for par
Rejs med Færgen til Bornholm

Stikk av fra hverdagen

Der er ikke langt til avslapning og kvalitetstid. Føl ferie atmosfæren i videoen.

Romantiske overnattingstilbud på solskinnsøya

På Bornholm finder dere mange muligheter for overnatting. Feriehuse, hoteller, campingplasser m.m. Gled dere til en herlig ferie på Bornholm.

Opplev store events på Bornholm

Kast deg ut i sportslige utfordringer, lytt til masser av god musikk, se stjernekokker i toppform dyste mot hverandre – og meget mere. På Bornholm kan du oppleve store events i hele sommeren.
Kokkekonkurrencen - Sol over Gudhjem
Attraktioner
gaarden / Bornholms Madkulturhus
Attraktioner
Outdoor og aktiv ferie på Bornholm

Utforsk Bornholm

Utforsk det lokale kunsthåndværket, besøk glaspusterier, keramik-, tekstil- og smykkeverksteder og la dere friste av utsøkte bornholmske lekkerier, som sjokolade, karamel, øl og most. Vil dere vite mer om Bornholms matkultur? Vær med til kokkekonkurransen, Sol over Gudhjem, eller besøk Bornholms Matkulturhus gaarden. Om dere er til outdoor og aktiv ferie, da er Bornholm bestemt et sandt eldorado for dere.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00