Svend Holst-Pedersen Unika Glas

Oplev bornholmsk glaskunst hos Svend Holst-Pedersen Unika Glas

Overflader betyder meget i Svend Holst-Pedersens arbejde med glasset. Der ligger mange professionelle overvejelser bag hans glasværker, der er kendetegnet ved at de støbes i sandforme i værkstedet i Rø. Støbesandets rå overflade er i sig selv en udfordring ved formgivningen og er medvirkende til, at værkernes overflader har en iboende modsætning: Det polerede og rustikke, det transparente og uigennemsigtige. Fingre såvel som øjne bliver overraskede ved nærmere kontakt med værkerne, ligesom alene tyngden af værkerne gør dem interessante. Samspillet mellem glas, struktur, lys og farver betyder, at den enkelte figur forandrer sig og fortæller en ny historie for hver gang man ser den, eller tager den op i hånden.

Svend Holst-Pedersen er uddannet på glaslinien på KADK Glas & Keramik Skolen i Nexø på Bornholm i 2000 og har efterfølgende taget kurser i 2010 hos Emma Varga (AUS) og Vladimir Klein (CZ) og i 2017 hos Petr Stacho (CZ) Svend har siden 2001 haft eget glasværksted i Rø.

Svend Holst-Pedersen medlem af Arts & Crafts Association Bornholm (ACAB) og Danske Kunsthåndværkere og Designere (DKoD)

 

Svend udstiller og sælger sine produkter fra sin butik og galleri på Peter F. Heerings Gade i Svaneke og i ACABs sommerbutik Håndværket i Gudhjem Mølle.

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Svend Holst-Pedersen Unika Glas

Tlf. +45 2124 7596

E-mail svendbornholm@gmail.com

Web Svend Holst-Pedersen Unika Glas

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00