Zelmer Olsen

Se og køb kunst og kunsthåndværk fra Zelmer Olsen i Nexø

Om mig

Jeg er både klassisk uddannet glaspuster fra glaskunstnere som Susanne Jøker Johnsen, Stephen Gillies og Kate Jones i forskellige glaspusterier i Danmark, England og Norge, såvel som jeg har taget både en BA og en MA i glas og glasdesign fra Det kongelige danske Kunstakademis Designskole for Glaskunst på Bornholm og i København. Derfor spænder mit arbejde over både funktionelle designprodukter, skulpturer og konceptuelle installationer.

I løbet af årene har jeg udviklet min egen sans for æstetik, som altid er nærværende

i mit arbejde, hvad enten jeg arbejder funktionelt eller kunstnerisk. Især vises det i min måde at bruge de faste kvaliteter i glasset, såvel som optiske brydninger og gennemsigtighed kombineret med naturmaterialer så som sten, sand, vulkansk aske, metaller og lys.

Senest, som en naturlig udvikling i arbejdet med disse råmaterialer, er der opstået spørgsmål i mit arbejde til hvordan rummet omkring objektet eller installationen bliver påvirket. Mine seneste rumlige strukturer og skulpturer indeholder stadig elementer af glas, men på en sådan måde at glassets egne rumlige kvaliteter og relationer er sat i spørgsmål og undersøgt gennem den visuelle gennemsigtighed.

Hermed åbner jeg op for en anden dimension med ændringen i fokus væk fra det aktuelle objekt og ind til en hemmelig verden af abstraktion og mønstre. Jeg tilbyder tilskueren en chance for at undersøge de ellers usynlige kvaliteter og detaljer i materialet, som fører mig frem til at æstetik ikke kun er om det ydre lag af skønhed og visuel tilfredsstillelse men mere om fornøjelsen af tanken bagved, sammenhængen og funktionen af tingene.

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf. +45 4015 3946

E-mail zelmerolsen@gmail.com

Web zelmerolsen.dk

Grønnegade 5

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00