Oplev Aarsdale

Fiskerlejet Aarsdale inviterer dig til at nyde en god øl, den autentiske maritime stemning og til at besøge den store vindmølle på toppen af byen.

Læs mere her

Aarsdale er et af de mest autentiske bornholmske fiskerlejer

Aarsdale ligger ved østkysten af Bornholm, et par kilometer syd for Svaneke, og tæller i dag lidt over 330 indbyggere. Igennem århundreder har fiskeriet spillet en stor rolle i byen.

Havnen i Aarsdale blev anlagt i 1869 og er populær blandt lystsejlere og trollingfiskere – silderøgeriet i Aarsdale i dag stadig er i drift. Byens kirke, St. Ibs Kirke, ligger et par kilometer længere oppe på bakken.

Seværdigheder i og nær Aarsdale, som du bør se

Efter et måltid mad i byen kan du gå op til byens mest kendte vartegn: Den velbevarede gamle hollændermølle på bakken er fra 1877 og i dag et populært fotomotiv.

I natur- og skovområdet Paradisbakkerne, et par kilometer vest for Aarsdale, finder du en af øens tre rokkesten og rester af en gammel ringborg. Vandreruter som Højlyngstien går tværs igennem Paradisbakkerne – og Kyststien Bornholm går igennem Aarsdale.

Spisesteder i og nær Aarsdale

Vælg mellem flere muligheder, når du er sulten eller tørstig. Besøg det traditionelle og helt klassiske Aarsdale Røgeri og Bistro. Her vil du nyde lækker røget fisk i hyggelige rammer som er en kombination af fiskebutik og restaurant. Du kan også nyd en øl med en god burgers og fries fra Mikkeler Aarsdale i det gamle ishus.

Flere spisesteder finder du i nabobyen Svaneke, kun få kilometer fra Aarsdale.

Seværdigheder og attraktioner i og nær Aarsdale
Her finder du spisesteder i og nær Aarsdale
Besøg Aarsdales hyggelige naboby Svaneke

Overnatningsmuligheder i og nær Aarsdale

Et sommerhus eller en ferielejlighed er det bedste sted til at nyde den flotte udsigt over fiskerlejet Aarsdale. Du har også mulighed for at overnatte på en pension, som ligger i Aarsdales gamle skole.

Find flere overnatningsmuligheder i nabobyen Svaneke her

Shoppingmuligheder i og nær Aarsdale

Aarsdale selv har kun ganske få butikker. Ud over en fiskebutik i røgeriet finder du også en lille dagligvarebutik på havnen, Aarsdale Havn

Flere shoppingmuligheder finder du i nabobyen Svaneke

Overnatningsgmuligheder i og nær Aarsdale
Shoppingmuligheder i og nær Aarsdale

Events og arrangementer i og nær Aarsdale

Bryggeriet Mikkeller organiserer et årligt Aarsdale Havne- og Ølfestival. Ofte finder der også et lille julemarked sted i byens medborgerhus. I nabobyen Svaneke kan du deltage i flere events hele året igennem.

→ Her får du en oversigt over events og arrangementer i og nær Aarsdale

Har du brug for mere praktisk information?

Vil du vide mere om, hvad der sker i og nær Aarsdale? Har du brug for kort eller brochurer om Aarsdale og Bornholm? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, følg med på vores Facebook-side, download vores app eller kontakt Bornholms Turistinformation for at få mere nyttig information til planlægning af din næste ferie.
Få hjælp: Kontakt Bornholms Turistinformation
Få inspiration til events og begivenheder i Aarsdale og på Bornholm her
Download vores app og få inspiration til din næste ferie
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00